Па нивен кур пушат со години…
Во ред,можеби грешам дека си Вмровец.Не знам,таков впечаток сум добил.Има многу скриени ВМРОВЦИ на форумов кои ставаат лајкови само на скандалите на СДСМ,а никаде ги нема кога ќе се споменат скандалите на нивната партија во минатото.Не знам од кај ти е ова дека го бранам Грујо. Скрос бев за да си оди, исто како и сега што сум за овие да си ода.
Која ти е целта на постов, демек сите се исти?
Неможам да се сложам со тоа, затоа што не е така.
В газ ве ебаваат 6 години и цело време истите муабети ги вртите, аааа и другиве да беа исто ќе беше.
Еве кажи ми зошто немаш револт во моментов за настаниве сегашни, а си имал револт пред 7-8 години?
Не само ти, туку сите тие куропушачи од тоа време?
Тоа е коа народ не те сака, беа на протестот Пандов и компанија, дремеа и собираа впечатоци од децата на Левица. Шарени револуционери биле децата а они тогаш имале 14 години, едниот од уапсените им беше умс, ги држеше најголемите говори лани летото на протестите, им избега веднаш после тоа кога виде со кој си има работа и со која младина треба да смени нешто во државава.Meanwhile, od kujnata na VMRO-Kjaurska...
0% vrednosti, 0% narodoljubie, 100% politikanstvo i prodavanje na sopstveniot gaz
bonus:
istite mrshi shto tuka pishuvaat za smrdsm vo drugo chovechko izdanie go pravat za dpmne mamicata rasipana da im ja ebam...Тоа е коа народ не те сака, беа на протестот Пандов и компанија, дремеа и собираа впечатоци од децата на Левица. Шарени револуционери биле децата а они тогаш имале 14 години, едниот од уапсените им беше умс, ги држеше најголемите говори лани летото на протестите, им избега веднаш после тоа кога виде со кој си има работа и со која младина треба да смени нешто во државава.
не можеМожеш ли да образложиш што му е погрешно во постот?
lol, кои се овие идиоти?Meanwhile, od kujnata na VMRO-Kjaurska...
0% vrednosti, 0% narodoljubie, 100% politikanstvo i prodavanje na sopstveniot gaz
bonus:
откога првично ќе го напупат да гласа за уставните измени, поголема карикатура од политичар немало во македонија.На прогресивните ДПНЕовци уште тоа има остана, да пишуваат мудрости по нетов. Се спремаат да бутнат режим. Нека издржи Хидромицко уште малце па ќе дочека избори кои со години ги бара.