Инкогнито Original
1312
- Член од
- 11 јули 2008
- Мислења
- 2.921
- Поени од реакции
- 1.593
кога се повреди халанд?Манчестер Сити без најдобриот играч е фаворит за првак. Толку.
Sent from my ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
кога се повреди халанд?Манчестер Сити без најдобриот играч е фаворит за првак. Толку.
Sent from my ...
Ја па мислев Јунајтед е.Манчестер Сити без најдобриот играч е фаворит за првак. Толку.
Sent from my ...

Имате поголеми проблеми од Јунајтед.Ја па мислев Јунајтед е.![]()

Така е.Боље од вас...![]()

Абе како ќе ги погледнам луѓето утре во очи на улица од што се брукам. На твоето видео се гледа дека Нкетија е најблиску до голманот на Јунајтед, дека другите два играчи се позади него, дека му се стартува со копачка во глава од страна на последниот играч на Јунајтед, ако тоа не е црвен не знам што е. Па црвени добивале играчи само затоа што се лизнувале на мокар терен и паѓале врз друг играч, овде имаш и намера и висока подигната нога и последен играч, се што е потребно за црвен без око да ти трепне...Еднаш признај дека судењето не е квалитетно, а не да ми релативизираш тука со досетки од типот 25 метра бил вториот играч позади, а не 3 метра. Моменти ко недосуден жолт врз Ентони што ја шутна топката во трибина после судиски прекин, не ти ни спомнувам такви, посекако и за нив ќе најдеш нешто да ги оправдаш генијалните судиски одлуки, да не те мачам.
E kao dojde do ovoj zaklucokСити ќе се прошета како бабичка у парк во неделно попладне.