Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Nemaš napraveno profil za glasanje...kade da glasame?
Ја иам 1 гласу пичку матер победив![]()
Сликано е во Шри Ланка, Катарагама. Има религиозни празници кои се поклапаат и на ист ден сњ собираат будисти хиндуисти муслимани имаше и христијани, во еден ист простор сите имаат нивни храмови/цркви и заедно слават. Преубаво!Ја иам 1 глас
Дајте ми течну бронзу да дувам, да се издрогирам како циган.
Него дај ако сакаш образложи куде ти е сликана слика. Мене ми личи дека е на најмасиван сфетски аџилак у северну Индију, куде што за 7 д'на има фреквенција од 20 миљона Хинду и Саду верници. Само не ми текнуе како се викаше место.
А можда па е и у Варанаси? Најсфет Хинду град.
Па устфари знаме на Шри Ланку(која личи како слуза на Индију хаха) e много убаво знаме сс лафче и е едино у сфет што на њега има 4 религиозни симболи.Сликано е во Шри Ланка, Катарагама. Има религиозни празници кои се поклапаат и на ист ден сњ собираат будисти хиндуисти муслимани имаше и христијани, во еден ист простор сите имаат нивни храмови/цркви и заедно слават. Преубаво!
да да, бев месец дена и само северот не успеав да го видам, ама беше и доста комлицирано да се оди натаму, накај војскатаПа устфари знаме на Шри Ланку(која личи како слуза на Индију хаха) e много убаво знаме сс лафче и е едино у сфет што на њега има 4 религиозни симболи.
На домородно население сс сфои верувања, Хинду, Ислам и Христијанстфо.
Тамо живи сфашта, а много мирно чилаут место.
Сигурно си гу посетила Сигирију, најпознато место тамо. Храм високо у карпе.