Италијанско првенство

Кој е најдобар италијански клуб?

• Вкупно гласачи
    746
Статус
Затворена за нови мислења.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Постојат и психијатри за пострауматичните синдроми што ви ги предизвикал Мурињо со 15те дадени гола на неговите тимови против Гејнајтед, на сметка на примените 7 ( навистина болно ), и Италија стана Светски Првак по катастрофална судиска грешка па никому ништо, напротив, никој не ни обрна внимание на истата . . . . освен напатените патетикуси кои цркнаа од љубомора кога азурите го кренаа пехарот . :toe:

Он : Утре ке го пренесуваат мечот Катанија - Рома на Телма а како што разбрав минатата недела Јуве ке бидат пренесувани на ОБН па ке имате можност таму да ги гледате, зборам за фановите на Јуве .
Mоже да не ми го дудлаш насекаде и да си ја гледаш сопствената посрана екипа зошто тебе никој не те прозва.а ако толку те боли за педерот, не сум јас крив:toe:
Мое право е дали ќе сакам некого или не. Или пак сега ти како божество на форумов ќе ме убедуваш нешто.
Исто е како фан на Јунајтед да убедуваш дека Минтер е подобар и обратно:tapp:
Гледам имаш изгледа пострауматични симптоми од мене, извини што згрешив толку:bip:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.946
Поени од реакции
45.087
Mоже да не ми го дудлаш насекаде и да си ја гледаш сопствената посрана екипа зошто тебе никој не те прозва.а ако толку те боли за педерот, не сум јас крив:toe:
Има некаде правило на форумов каде не смее да се постира ? Дај среди живци, а се спомне Мурињо ти светнува трауматичната тачка во мозокот и трескаш глупости . Ферги за него вели дека треба да е негов наследник, ти големиот Чомбе од Ресен го негираш неговиот неуспех, па и во право си, и не треба човек да те перцепира, пост трауматичната смрдеа надалеку се осеќа и очигледна е . :toe:
Чудно како го игнорираш Фергусон, човекот во кого се крстиш од детенце мало, неговите зборови за Мурињо како мравка ги газат и твоите и оние на детенцено Христов .

п.с. Пострауматични синдроми од тебе може да има само парамециум . . . . или амеба, бирај кое е поинтелигентно .

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Има некаде правило на форумов каде не смее да се постира ? Дај среди живци, а се спомне Мурињо ти светнува трауматичната тачка во мозокот и трескаш глупости . Ферги за него вели дека треба да е негов наследник, ти големиот Чомбе од Ресен го негираш неговиот неуспех, па и во право си, и не треба човек да те перцепира, пост трауматичната смрдеа надалеку се осеќа и очигледна е . :toe:
Чудно како го игнорираш Фергусон, човекот во кого се крстиш од детенце мало, неговите зборови за Мурињо како мравка ги газат и твоите и оние на детенцено Христов .
Единствената предност ти е што не ме знаеш:toe:
Друга работа. И татко ти дома смета дека некоја работа е добра, а ти сметаш дека не е. Така да Ферги не секогаш е во право. Капиш?

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.946
Поени од реакции
45.087
Единствената предност ти е што не ме знаеш:toe:
Друга работа. И татко ти дома смета дека некоја работа е добра, а ти сметаш дека не е. Така да Ферги не секогаш е во право. Капиш?
Фергунсон е најуспешниот и најтрофејниот тренер на сите времиња затоа и се патетични твоите обиди да негираш нешто што со факти те побива, а за запознавање, имам запознаено премногу како тебе, на час по Биологија, под микроскоп, темата за микрорганизми, парамециуми . :smir:
а кој е татко на Ферги ви ситуацијава..??
Ок, неинтелигентната споредба знам дека беше лејм, тоа тргај на страна .

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
а кој е татко на Ферги ви ситуацијава..??
Пример кажав дека некогаш и некој што го сметаш за многу близок и му веруваш може да има различно гледиште од твоето.
А во ситуацијава, Ферги ми е мене татко:smir:

Фергунсон е најуспешниот и најтрофејниот тренер на сите времиња затоа и се патетични твоите обиди да негираш нешто што со факти те побива, а за запознавање, имам запознаено премногу како тебе, на час по Биологија, под микроскоп, темата за микроорганизми, парамециуми . :smir:

Ок, неинтелигентната споредба знам дека беше лејм, тоа тргај на страна .
Работава дојде исто како верник да убедуваш дека господ не постои:toe:
Споредбата ја прифаќам бидејќи не ме познаваш па се што ќе кажеш за мене е само претпоставка:helou:

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.946
Поени од реакции
45.087
Пример кажав дека некогаш и некој што го сметаш за многу близок и му веруваш може да има различно гледиште од твоето.
А во ситуацијава, Ферги ми е мене татко:smir:

Работава дојде исто како верник да убедуваш дека господ не постои:toe:
Споредбата ја прифаќам бидејќи не ме познаваш па се што ќе кажеш за мене е само претпоставка:helou:
Иста ситуација и тука, верувај,а и види, човек што пцуе мајки на форуми, или на други места, за мене нема грам мозок, кажи какво мислење човек да изгради за тебе кога се спушташ самиот на толку ниско ниво, или обратно, какво мислење ти би имал за некој таков ? :toe:
Религиозната споредба пак, не ти е на место зашто тука има факти кои говорат дека Мурињо е супер тренер ( заеби ти судиската грешка на Иванов, истите се дел од оваа игра во која Италија на ист начин стана СП ), неможеш твоите зборови да ги ставиш на исто ниво со еден стручњак како Ферги, капираш сега ? Он во ситуацијава е Бог а ти, јас, обична раја што никогаш нема да го достигне неговото ниво .

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Иста ситуација и тука, верувај,а и види, човек што пцуе мајки на форуми, или на други места, за мене нема грам мозок, кажи какво мислење човек да изгради за тебе кога се спушташ самиот на толку ниско ниво, или обратно, какво мислење ти би имал за некој таков ? :toe:
Религиозната споредба пак, не ти е на место зашто тука има факти кои говорат дека Мурињо е супер тренер ( заеби ти судиската грешка на Иванов, истите се дел од оваа игра во која Италија на ист начин стана СП ), неможеш твоите зборови да ги ставиш на исто ниво со еден стручњак како Ферги, капираш сега ? Он во ситуацијава е Бог а ти, јас, обична раја што никогаш нема да го достигне неговото ниво .
Многу сум избувлив, што да правам. Исто беше со Фантом, нож до коска, ама кога се запознавме лично подруго е и знае каков сум. Овде некако се тушам, знам дека претерувам ама темперамент е тоа, во живо сум друга персона.
А мурињо е добар тренер ама не ми се допаѓа начинот на кој стигна таму и зошто е неблагодарно копиле и зошто сака да ги понижува другите. Во тоа не може никој да ме разубеди. Затоа не труди се ок:smir:

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
Дефинитивно најлоши стадиони во Италија... баш гледам Самдорија крш, а и другите не се поарни

пс.Фреј ја ваќа топката од гол нема гол за Самдорија

пс2. Гледа некој Јуве ? топката нели ја пројде аут линијата ?

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.946
Поени од реакции
45.087
Дефинитивно најлоши стадиони во Италија... баш гледам Самдорија крш, а и другите не се поарни

пс.Фреј ја ваќа топката од гол нема гол за Самдорија

пс2. Гледа некој Јуве ? топката нели ја пројде аут линијата ?
За второто пс, имаше офсајд при постигнувањето на нивниот гол, имаше офсајд и минатата недела пред пеналот со Милан, али еј, Интер мести .

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Вонредни вести

Спајдермен е забележан на Сицилија!
Имено суперхеројот во својата мрежа, денеска успешно скротил волк. (A)

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
Абе ова сваки судија ќор да е немогуче...

мора нешто да се преземе:

А

Адриано

Гостин
сеа пупоне ке се јави од некоја страна и ке беснее рома рома:pos2:
нема ни во уефа куп да влезат сиромашките!

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.946
Поени од реакции
45.087
сеа пупоне ке се јави од некоја страна и ке беснее рома рома:pos2:
нема ни во уефа куп да влезат сиромашките!
Спајдермен ( Валтер Зенга ) ке им биде ноќна мора, и минатата година во последно коло им го надена . А ги читав ептен се кренаа во облаци, ова и те како ги спушта на земја иако бар на хартија Рома имаат добар тим кадарен за ЛШ .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom