Poštovanje. I meni je taj status još od malo posle nove godine.1**-2021 se smeni denovive
Мислам дека конзулатот во Битола не работи во понеделник , ако прашуваш за БТЗнае ли некој кои денови работи конзулат, дали работи понеделник?
Да за тој, фала тиМислам дека конзулатот во Битола не работи во понеделник , ако прашуваш за БТ
Sent from my iPhone using Tapatalk
Единствено што можеш да пробаш е да напишеш молба до кабинетот на претседателот, ниеден таксист или посредник не може да натера претседател или заменик претседател да дејствува[КУОТЕ="Александар2001, пост: 9904572, члан: 127922"]
Ако неко жели да му помогнем око неког старог документа, може да ми пише. Услов је да зна одакле су му преци.
[/КУОТЕ]
Пoštovanje. Moji dokumenti su poslati na ukaz kod vicepezidenta još posle nove godine. Dal postoji način da se to ubrza? Naravno uz nadoknadu.
DaKako ke bidi sega koga ke gi zamenime pasosite nasi ke treba da odnesime novi kopii od novite za vo dosieto ?
Jas bev na intervju 10.2021, a kaj mene mislam pocnuva so 11***/2021 i me vratija od finalna na zadolzhitelna, neznam zosto.Јас бев на интервју 09.03.2021, статус задолжителна. Ме буни само податокот: некој кој бил 1 ден после мене на интервју бројот на преписка е 3***/2021 а јас сум 11***/2021.
Sent from my SM-A405FN using Tapatalk
Kade bese na intervju?Јас бев на интервју 09.03.2021, статус задолжителна. Ме буни само податокот: некој кој бил 1 ден после мене на интервју бројот на преписка е 3***/2021 а јас сум 11***/2021.
Sent from my SM-A405FN using Tapatalk
Во Конзулатот во Битола.Kade bese na intervju?
Bi trebalo slednava nedela.кој знае кога да ги очекува следните декрети?
Go zede li pasosot ? Pisi kako pomina.Денес сум вклучена во Указ 54
Аплицирав преку родител во амбасада во Скопје во февруари 2020, образувана преписка март 2020, дата на положително 14.03.2023.
Указ 54 од 19.07.2023 излезен електронски денес 25.07.2023 година.
Пресреќна сум! Со среќа на сите!