- Член од
- 29 јуни 2014
- Мислења
- 25.552
- Поени од реакции
- 42.051
по погледот им се гледа дека се шофери на Челенџер.
Тој последниот е на радарот на Патриотите.по погледот им се гледа дека се шофери на Челенџер.
И според мене, без да се завземе, Одеса, Николаев, Днепропетровск и Харкив би била некомплетна операција, што на некој начин би бил пораз за Русија долгорочно. А за тоа да се изведе, мора да има екстемни цели на Украинската страна, што всушност се случува.Значи според куртонажата. Незавземањето на Одеса и Харков е пораз на Русија?
breeej 3ca bukvalno letaa vo vozduh...Кое можно оружје е ТОС, страшна работа.
Iskreno, da izlozis pasos od zaginat vojnik navistina treba da si mentalen vo toa glavataВДВ, Спецназ сувенири изложени во Киев.
Прегледај го приврзокот 388483
Прегледај го приврзокот 388484
Прегледај го приврзокот 388485
Многу си сензитивен за некој што ништо не искоментира за чекичот на Вагнер.Iskreno, da izlozis pasos od zaginat vojnik navistina treba da si mentalen vo toa glavata
Според мене тие офанзиви на север им се за да се разводни пушот на Украинците, да не им дозволат да ги концентрираат силите на едно место и да чуваат резерви и на тој потег.Додека ВСУ имаат офанзива во Запорожје, гледам ВСР имаат иницијатива кон Купјанск.
Хмм кој им е планот сега ? Таму е реката Оскил би им правела проблем доколку пробаат да ја преминат.
Друго, дали е можно враќање на Русите повторно кон Шевченково, Изјум, Балаклија, Красни Лиман !? Така би можеле на ВСУ да им дојдат од позади грб на пример доколку имаат намера за напад кон Краматорск и Славјанск.