- Член од
- 3 мај 2019
- Мислења
- 19.431
- Поени од реакции
- 10.356
Е не...Мицко буљашот со неговата тајфа ке излезеШто е сега, ќе се редат сите албанци да зборат?
![Тапшање :tapp: :tapp:](/styles/default/xenforo/emot/tapp.gif)
Е не...Мицко буљашот со неговата тајфа ке излезеШто е сега, ќе се редат сите албанци да зборат?
Гужви брат на граница, сезона е... Табановце заглави.Мани ти тоа лазе, кажи експертот за финансии од Германија, што рамо до рамо со Заев ќе ја оправаше економијата до каде е ..
Treba preveduvacite od A kon M da se Makedonci, vaka ne se razbira nisto.Преведувачов збори Македонски како класичен тезгар од Бит Пазар.
А бре Лазе, ај погледни малку ама со отворени очи, види кај е и кој е фрчко а каде си и кој си ти. Ок, може да го браниш и идолизираш , да истураш љубов и воспевање небаре е син божји... ама свати бре Лазе оти со такво симпање се труеш само самиот себе, фрчко не знае ниту дека постоиш, нит го курац боли за тебе. А ти кутриот, кога мислиш на него од љубов и идолизирање во гаќите си лачиш еден куп отрови, се труеш себе си.... , додека фрчко таму некаде на менхетен ужива у скапиот виски, пура и млади и убави пичиња.А бре Боро, ај погледни малку ама со отворени очи, види кај е и кој е фрчко а каде си и кој си ти. Ок, може да го пцуеш и да го колнеш, да истураш гнев... ама свати бре Боро оти со таков гнев се труеш само самиот себе, фрчко не знае ниту дека постоиш, нит го курац боли за тебе. А ти кутриот, кога мислиш на него од гнев во организмот си лачиш еден куп отрови, се труеш себе си.... и додека фрчко таму некаде на менхетен ужива у скапиот виски, пура и млади и убави пичиња
Од гнев ниту гледаш ниту читаш. Инаку ке видеше дека никаде не го воспевам ниту идолизирам Фрчко. Ич не ми чуе за него ниту за тебе. Само се смеам на твојот гнев, јадосување, заблуда дека некој е крив за тоа каков живот живееш и лажна надеж дека некој Мицко, антоњо или Апасиев ке ти го оправи животот.... земи нешто работи, остај Фрчко, Бранко, заев, Грујо, мицко, Апасиев, путин..убаво им е на нив независно од твоите просерувања по форумов, немаат гајле. Пиши си ти пак по форуми во слободно време, али онака за забава, без гнев, без емоции и трошење енергија...А бре Лазе, ај погледни малку ама со отворени очи, види кај е и кој е фрчко а каде си и кој си ти. Ок, може да го браниш и идолизираш , да истураш љубов и воспевање небаре е син божји... ама свати бре Лазе оти со такво симпање се труеш само самиот себе, фрчко не знае ниту дека постоиш, нит го курац боли за тебе. А ти кутриот, кога мислиш на него од љубов и идолизирање во гаќите си лачиш еден куп отрови, се труеш себе си.... , додека фрчко таму некаде на менхетен ужива у скапиот виски, пура и млади и убави пичиња.
Каде со овој памет бе комуњарче едно неписмено, небањато. Овие финти врати се во 2012-2016 и продавај им ги на другите болесници што се дружевте. Ќе ми продава некакви приказни за ниски нивоа на хедонизам небаре мислиш мене гајле ќе ми биде.
ДУИ и СДС не успеаја досега, така што останува на Калето да ги притисне...izvorno kakvo mislenje imate be? Ja mislam ke pomine i ova, ne znam kako ama ke najdat nacin da gi stisnat za jajca.
Слушнав дека се давале по десетина милиони евра за глас. Затоа било ова со бехтел и енка, преку нив да се извлечат тие пари од буџетот. Незнам како ке се изведе циркусот, ама изгледа ке го има ...izvorno kakvo mislenje imate be? Ja mislam ke pomine i ova, ne znam kako ama ke najdat nacin da gi stisnat za jajca.
По ова барање за промена на уставот и Албанците после ќе имаат нови барања за промена на уставот.Ако до сега не си разбрал дека вмро и Левица се анти албански партии и националисти тогаш џабе читаш, не те бива за политика, смотко некој.