- Член од
- 4 август 2023
- Мислења
- 373
- Поени од реакции
- 940
Одличен беше Онана, не заебавајте. Јас никогаш нема да го прежалам Де Геа, ама Онана денес освен тоа излетувањето кога малку фалеше да направи пенал, ништо друго не згреши. И плус е присуство на теренот, за разлика од де Геа од кого глас не се слушаше. Не е проблемот Онана, проблемот е средината. Касемиро не ме плаши, и лани тргна споро, ама ова со двоецот Маунт Бруно на ништо не личеше.
@vidooq , не ме сфати убаво, јас повеќе сакам Јунајтед да игра со два повеќе дефанзивни играчи од среден ред, ама Тен Хаг има некава идеја, па ќе видиме до кога ќе тера со неа. Јас мислам дека порано или покасно ќе го врати Маунт поназад, или ќе донесат уште еден играч од среден ред па Маунт ќе стане резерва.
@vidooq , не ме сфати убаво, јас повеќе сакам Јунајтед да игра со два повеќе дефанзивни играчи од среден ред, ама Тен Хаг има некава идеја, па ќе видиме до кога ќе тера со неа. Јас мислам дека порано или покасно ќе го врати Маунт поназад, или ќе донесат уште еден играч од среден ред па Маунт ќе стане резерва.