Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Одличен беше Онана, не заебавајте. Јас никогаш нема да го прежалам Де Геа, ама Онана денес освен тоа излетувањето кога малку фалеше да направи пенал, ништо друго не згреши. И плус е присуство на теренот, за разлика од де Геа од кого глас не се слушаше. Не е проблемот Онана, проблемот е средината. Касемиро не ме плаши, и лани тргна споро, ама ова со двоецот Маунт Бруно на ништо не личеше.
@vidooq , не ме сфати убаво, јас повеќе сакам Јунајтед да игра со два повеќе дефанзивни играчи од среден ред, ама Тен Хаг има некава идеја, па ќе видиме до кога ќе тера со неа. Јас мислам дека порано или покасно ќе го врати Маунт поназад, или ќе донесат уште еден играч од среден ред па Маунт ќе стане резерва.

Маунт очаен до сега. Не само денес и на пријателските беше доста лош. За сега воопшто не сум убеден дека можат да играт со Бруно заедно во средина. Онана одигра добар натпревар, знаел и да брани сепак. За ситуацијата за пеналот мислам дека можеше да суди ако овој од Волфс ја немаше удрено веќе топката. Рашфорд што помалку да игра шпиц а Гарначо што повеќе на клупа, кога влегува од таму е друг играч.
Првите кола не се репер за колку е добар еден тим, има некој екипи имаат подобри летни подготовки, некој темпираат форма после неколку кола итн. Сепак играта е загрижувачка и реално не личеа на ништо. На крај најбитни се трите бода.

Ако по утрото денот се познава, тогаш господ нека ни е на помош. Напредок во играта нема, дури и полош преформанс и од предходната сезона е ова. Овој тим нема хемија, нема кохезија ниту идентитет во играта ... буквално ништо. 11 рандом играчи да се соберат прв пат што се гледаат ќе играат поубав фудбал од ова срање денеска. Трагично

Ти за Раш викаше дека е како кравата со млекото што го дава и на крај ке го шутне? Епа Раш изгледа си доби другарче кравче
ДДГ требаше уште сезонава да остане пред се заради тоа што не требаше оваа сезона да фрламе за голман
Не ми кажа што смени во играта тоа што ради Онана се плашеле да ни играат пресинг, издоминиравме? Јас па очекував некои си дијагонали до Раш викам леле леле братов ке шиба у контри
Може и ќе се случат тие дијагонали али не денеска, Волфс играше на контри и не остсви простор за таква транзиција.

Ти за Раш викаше дека е како кравата со млекото што го дава и на крај ке го шутне? Епа Раш изгледа си доби другарче кравче
ДДГ требаше уште сезонава да остане пред се заради тоа што не требаше оваа сезона да фрламе за голман
Не ми кажа што смени во играта тоа што ради Онана се плашеле да ни играат пресинг, издоминиравме? Јас па очекував некои си дијагонали до Раш викам леле леле братов ке шиба у контри

А што да смени голман кога средината не постои при транзиција или напад на противникот? Имаше дијагонали до Рашфорд, една прими и се сплетка господинот после. Од цело фијаско на тимот, ти се фати за голманот.

Многу ќе се сменат работите кога Хојлунд ќе почне да игра, а Рашфорд ќе се врати на лево крило. Таму е еден од најдобрите играчи во лигата, како центарфор е потпросечен. Не знам само со Антони што ќе се прави. 5-6 години пекав по Педро Нето, наместо него да го донесат за 40-50 милиони, се спружија 100 за ова циганчето.

А што да смени голман кога средината не постои при транзиција или напад на противникот? Имаше дијагонали до Рашфорд, една прими и се сплетка господинот после. Од цело фијаско на тимот, ти се фати за голманот.
Па ме изнервира цигото на крај без мозок направи пенал

Многу ќе се сменат работите кога Хојлунд ќе почне да игра, а Рашфорд ќе се врати на лево крило. Таму е еден од најдобрите играчи во лигата, како центарфор е потпросечен. Не знам само со Антони што ќе се прави. 5-6 години пекав по Педро Нето, наместо него да го донесат за 40-50 милиони, се спружија 100 за ова циганчето.
Антони е најпреценет играч на планетава, буквално никаков квалитет и талент не поседува. Не ми е јасно што видоа во него, буквално ништо не нуди на терен кога игра.

Не само со Антони него и со Санчо двете десни крила што ги чекавме десет години за кој на крај за едниов искочи дека лажел у сиви дека е десно крило :ROFLMAO:

Не само со Антони него и со Санчо двете десни крила што ги чекавме десет години за кој на крај за едниов искочи дека лажел у сиви дека е десно крило :ROFLMAO:

Санчо е топ играч, само има некоја ментална блокада, и плус кондициско никако да се среди.

Санчо е топ играч, само има некоја ментална блокада, и плус кондициско никако да се среди.
Муабетот со Погба ама реално од тоа тимот нема ништо фајде

На мускули, едвај, со многу среќа. Може да се каже дека скоро сите изигтаа доста лоша утакмица. Рашфорд на деветка е тотално небитен играч, Каспер. Со Гарначо се натпреваруваа кој помизерен да биде. Детево Хојлунд ако даде 10 гола ќе биде премија. Крилата и бековите ни се дно кога стснува збор за асистенции. Маунт катастрофа, буквално пресликана неговата ланска сезона. И Касемиро денес поприлично спор. Бруно малку поправи впечаток со пасот при голот, иначе катастрофален. Онана добар, на крај имаше доста среќа, она многу лесно можеше и пенал да го свирнат.
Иначе ова денес ви е показател дека не треба да се преценува влијанието на играта ако голманот знае да игра со нога како што некои челенови тука пробуваа да го претстават, дека не знам каква огромна промена ќе има во играта, или да се палите на видеа на јутуб експерти. За играта што ја сака Тен Хаг секако е подобро да имаш таков голман и ние го имаме, ама дека ќе има којзнае каков импакт, ко што се претставуваше на видеоно од пред некоја страна, малку потешко.
Се повлече Вулфс на 35 метри, ги остаи да си подаваат со Онана ко у времето на Ван Гал, без ни најмала шанса за било каков вишок, знаејќи дека на средина ќе не изедат, па имаа еден куп контри и полу контри, беа далеку поконкретни со многу повеќе искреирани шанси. Буквално истово ќе ни се дешава со повеќето екипи. Ќе мора да најде начин Тен Хаг рано да ги рабива со гол ваквите екипи, за да ги примора да бркаат високо, со што би се искористил Онана за стварање вишок. Ќе мора да се полнат вакви екипи и ќе мора да се билда гол разлика.

Муабетот со Погба ама реално од тоа тимот нема ништо фајде
Различни се ситуациите со Погба и Санчо. Погба беше роден циркузант, Санчо воопшто не е таков. Повеќе изгледа како лик кој не сака многу внимание.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom