Кој мотор би сакале да го имате?

• Креатор на темата Креатор на темата igor4o100
  • Време на започнување Време на започнување

Каков моторцикл сакате?

• Чопер

Гласови: 77 26,6%
  • Брзинско

Гласови: 146 50,3%
  • Мото-крос

Гласови: 26 9,0%
  • Скутер

Гласови: 41 14,1%

• Вкупно гласачи
    290
Дефинитивно еден Harley-Davidson добро би ми дошол. 883ccm V2 машина-милина.

Си испуштил една многу популарна категорија, Naked. Јас имав веспа, ама пола ми ја обраа, а пола ми ја оставија колку да се мачам (бар цела да ја дигнеа) и од тогаш изгубив мерак за мотор. Ама кога би имал кеш еве го мојот избор:
resizeofalbumpicphp2yz9.jpg

Yamaha Bulldog
Кога би возел нешто големо Naked би било дефинитвино :)

Шо знам....валда Yamaha R1 или R6...или Кавасаки нинџа....или па Сузуки GSX R1000........море шо било нека е само брзинска 1000ка да е :pos:

F41000R_01.jpg

Luge ova e besna masina.............

A od naked samo ova
monster-s2r-ducati-800cc.jpg

Aj da mi pozajmite nekoj denar...........

Vidi go ova 8500 ccm 500 hp motor od dodge viper v 10 seto toa vo koncept dodge tomahawk i sto e naj vazno 640kmh maximalna brzina

Attachments

• dodge-tomahawk.jpg
    dodge-tomahawk.jpg
    44,8 KB · Прегледи: 50
Vidi go ova 8500 ccm 500 hp motor od dodge viper v 10 seto toa vo koncept dodge tomahawk i sto e naj vazno 640kmh maximalna brzina
Уште да личеше на мотор и да имаше каде да развиеш 640 :). Ова чудо на се личи само на мотор не личи. Да не ја споменувам потрошувачката на бензин...

ја би си земал за у село една апен-ка сеа иам томос колибри али животна цел за мотор ми е YAMAHA R8 double X(1500 кубика 230км\х) и:zlo: :motor: :cds: Suzuki MOnSter Bike (850 кубика 225 км\х)

Уште да личеше на мотор и да имаше каде да развиеш 640 :). Ова чудо на се личи само на мотор не личи. Да не ја споменувам потрошувачката на бензин...

Pa sega za motor e planirano :pos2: :pos2: :pos2: tuka imas pravo ne samo sto ne mozes da kacis tuku i e ilegalen. A i sigurno deka mnogu trosi:pos2: Pa zatoa jas velam vozete suzuki hayabusa

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom