Криминалци и криминални групи во МК

Член од
30 август 2017
Мислења
998
Поени од реакции
1.434
Go
mesaat oliver deka pomognal vo ubistvoto na daci vo pristina sto go ubija , toj imase ratuvano vo OVK
Тоа што видов на тик ток, изгледа Оки се преценил и ризикувал многу со убиството на Даци. Во случај Даци да бил некој важен за Косовското подземје, well, не можеш да убиеш некој важен од Косово и да веруваш дека ке се спасиш.

Член од
26 февруари 2020
Мислења
39
Поени од реакции
86
Тоа што видов на тик ток, изгледа Оки се преценил и ризикувал многу со убиството на Даци. Во случај Даци да бил некој важен за Косовското подземје, well, не можеш да убиеш некој важен од Косово и да веруваш дека ке се спасиш.
А зошто би му нарачал убиство на Даци??

Член од
30 август 2017
Мислења
998
Поени од реакции
1.434
А зошто би му нарачал убиство на Даци??
Од тоа што можев да дознавав по социјалните мрежи, наводно Оки бил сигурен дека Даци и неговата група биле тие што ги убиле Жила и Лаци во март ова година.

Член од
22 мај 2023
Мислења
19
Поени од реакции
94
Тик ток, Оки, Даци и калето.

Во поголем филм сте влезени од тие што се пукат на секое ќоше. :pos: :pos:
Pametno zborat lugjevo, toa e toa se desava na tiktok vojna vodat gledas oni se vo film a ne ovie tuka sto se komentiraat rabotite sto se slucuvaat, i na sitel objavija deka pred mesec dena coming soon bas od tiktok profil bilo najaveno deka ke ima ubistvo i sega dali sitel vlagaat vo film ili ne proceni sam? Ubistvoto se sluci, sega sleden go najavuvaat Oli i Repki pa da ne ispadne na kraj ti si vlezen vo nekoj dzoker film?
Автоматски споено мислење:

Pametno zborat lugjevo, toa e toa se desava na tiktok vojna vodat gledas oni se vo film a ne ovie tuka sto se komentiraat rabotite sto se slucuvaat, i na sitel objavija deka pred mesec dena coming soon bas od tiktok profil bilo najaveno deka ke ima ubistvo i sega dali sitel vlagaat vo film ili ne proceni sam? Ubistvoto se sluci, sega sleden go najavuvaat Oli i Repki pa da ne ispadne na kraj ti si vlezen vo nekoj dzoker film?
A po toa sto se najavuva na tiktok ubistva mozeme da vidime za kakvi instagram mafijasi stanuva zbor, kako deca vlezeni vo pubertet iskocija najgolemive kriminalci vo Mk… zamisli velja nevolja i radoje zvicer na tiktok da najavuvaat pukanja ubivanja niz kotor beograd i taka nataka :) samo ovie od srbija bar imaat sredno zavrseno, im faka klikerot kolku tolku

Член од
30 август 2017
Мислења
998
Поени од реакции
1.434
Мора секогаш да ги има паметните, нели? Нормално има многу глупости на тикток но има и некои работи што се објавуват а има поврзување со тоа што навистина се случи.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.323
Поени од реакции
38.334
Се случи убиство да, на некој глуп лик шо расфрлал дрога у Скопје. Небитен лик до болка, а според начинот на кој го воспевате овде ко Ескобар лично да е.

Калето ги чистело. :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Ivan898

they see you, but you don't see them!
Член од
3 јуни 2020
Мислења
401
Поени од реакции
761
Интересно ќе биде кој ке го превземе местото на Оки.Минатата година холандската мегуѓанародна полициска организација-Еулекс, доби информации по едно убиство во Печ, дека во август имало транспорт на оружје од Косово во Македонија преку мебел фирмата “Комодита” .Оружјето било оставено во некоја куќа во Шуто Оризари, каде што еден ром влегол во ќуќата и таму нашол вредни работи (накит, часовник и пари) каде што после неколку дена бил пронајден од луѓето на Жила, истепан во еден локал каде што бил доведен до последен степен, потоа од страв и лоша здравстена состојба не смеел да излегува од дома.Врската Грчеч-Дуканџик групата ја има во истиот град во Косово, каде што братот на жената на Оки има јако име во нивното криминално миље.Се врти теза дека неговото место би можело да го превземе неговиот внук Шакир Бајрами, кој има околу 23 години и има пројдено школо на Оки, и вкупен број на дилери се врту околу 50-60 души.Вкупен број на возилата на Оки броел пет, каде што сите му биле блиндирани, но ете ни тоа не го спасило.За Шеваљ се вртат шпекулации дека е во Барселона, некои кругови велат дека и има добра релација со Един Грачаница, кој е моќен криминалец во Амстердам(го има и во видеото со Шеваљ во Ибиза).

Член од
5 февруари 2019
Мислења
68
Поени од реакции
160
Се случи убиство да, на некој глуп лик шо расфрлал дрога у Скопје. Небитен лик до болка, а според начинот на кој го воспевате овде ко Ескобар лично да е.

Глуп небитен лик до болка? Не треба да си нешто посебно интелегентен доволно е да ја следиш темава на која што даваш мислење барем малце од малце, дечкото има поише убиства него ти шо имаш голи женски видено на телевизија и највероватно првото убиство му е на возраст помала од таа ти коа имаш изгубено невиност. Така да коментаров за да се напраиш паметен те праи глуп.

Член од
30 август 2017
Мислења
998
Поени од реакции
1.434

А кој мислиш им дозволува да се однесуваат како ескобари по градот и државата? На кому му одат во корист вакви типови што се подготвени на се буквално на се, за пари и слава? Нема веројатно мене и тебе што уште бараме мислење од родители да ни веруваат со трговија на нелегални работи, рекет и ред други валкани работи. bthw слоганот на групата е америка знае :).Тебе можеби многу ти се смешни нашите коментари но мене воопшто не ми е смешно во каква држава живееме што вакви типови што убиват, малтеретираат, рекетираат се главни фаци каде и да си одат

Последно уредено:

McLovin

Politically Incorrect/Comedian/Mastrubator
Член од
11 август 2016
Мислења
3.366
Поени од реакции
13.250
Фронтот од улиците се префрлил на Тик Ток. Следно е да гледаме Тик ток батл и да видиме на кој повише ке му донираат.
Сега ги замислувам мафијашите место со коли и инфилтрирани членови да дознаваат за плановите на спротивната екипа они скролаат по Тик Ток.
:vozbud:

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
44.897
Поени од реакции
83.091
клучна забелешка е дека убијците на Жила и Љачи биле речиси истата група што ги убила децата кај Смилковско Езеро пред доста години
Ме боли цеф за албанските криминални групи, што сакаат нека праат заедно со корумпираните политичари, ама сметам дека е многу битно ние да знаеме кои од нив се поврзани/биле блиски, со овие од Смилковско.

Член од
14 јули 2023
Мислења
37
Поени од реакции
85
se zbori deka Rade Stikla i komandirot na Tigri se nazad na ovie 2 ubistva, od denot koga e ubien Oki se zemani pod kontrola nekoi diskoteki i bazeni na imeto na Rade Stikla, mislam deka imame nov sef na ova igra samo da gledame sto ke se sluci.

Kajgana Shop

На врв Bottom