Под „krilata mu gi isekle“ најверојатно мислиш,prasanje edno imam zako papagali edniot mi izbega I zemav drug ama krilata mu gi isekle nekoj sovet so da pravam za da mu porasnat pobrgu mora da mu se iskubat ili so tek na vreme ke mu se obnovat
Многу паметни папагали, но бараат многу внимание. Дури знаат да се досадни од претерана потреба за пажња
Добар е, веќе не досадува го касна оса и веќе не лета пошо си го скрши крилото кога го касна в кафез се разлета панично. Сеа се катери и влага у секоја чинијаМногу паметни папагали, но бараат многу внимание. Дури знаат да се досадни од претерана потреба за пажња
како го скрши? па носи го одма на ветеринар, мора да се намести правилноДобар е, веќе не досадува го касна оса и веќе не лета пошо си го скрши крилото кога го касна в кафез се разлета панично. Сеа се катери и влага у секоја чинија
Kako ќе се намести толку малецко крилце? Бевме на ветеринар прими инјекции не е можно да се оперира тоа рече. Го скрши мавајќи летајки в кафезот коа осата го касна, многу пискаше кутриот.како го скрши? па носи го одма на ветеринар, мора да се намести правилно
Ама ..... предност на се тоа е што сега со нас сегде иде, и во двор, и в кола и на одмор ќе го носиме и на плажаKako ќе се намести толку малецко крилце? Бевме на ветеринар прими инјекции не е можно да се оперира тоа рече. Го скрши мавајќи летајки в кафезот коа осата го касна, многу пискаше кутриот.
Мал алекдандар се напорни многу и вокални . Бронхуите се средина и помирни .Здраво на сите
Керка ми (9 години) инсистира да и земам папгал.
Одлуката паѓа на две врсти Мал Александар или Брауноухи.
Помош во изборот.
Еден твитерџија има брауноухи , и гледам доста се приврзани, сакаат да се галат, прават глупости....и лично јас би одбрал таковЗдраво на сите
Керка ми (9 години) инсистира да и земам папгал.
Одлуката паѓа на две врсти Мал Александар или Брауноухи.
Помош во изборот.
Проблемот е што јас како појава го сакам Мал Александар. Секаде каде прочитав Брауноухите се мили и сакаат галење и се супер.Еден твитерџија има брауноухи , и гледам доста се приврзани, сакаат да се галат, прават глупости....и лично јас би одбрал таков
Нимфите се доста дречави...многу пеат, свират и прават галама, иако тоа го прават за забава. Интересно им е да се глупираат