Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има, ама огин се скапи…Dali ima parapetna 2.5ka ili nema?
Ideata beshe kako so 5€ da imam wlan.Pobegna od osnovata: Tenda Wireless od 400 den da priklučiš na x,y klima čij stick čini od 2000 den pa nagore.
Ova ti beše prvičnata idea ili pak e nešto drugo?
Toa dongleto od Linkot e DIY projekt za tie sto se razbiraat od Elektronika i so malce entuzijazam i 5€ se pravi!Znači iz šupljeg u prazno.
U redu e bilo koe WI FI dongle od 5 e da si praeš eksperimenti da raboti na klima ( jas sum ubeden deka teško deka će može), ako ti pravi zadovolstvo probaj, a sosema e drug muabet ova linkov za nekoe dongle na Midea koe raboti na vkupno 5-6 modeli klimi i koe sigurno ne e 5 e! Pa gleaš i toa dongle e ograničeno i ne može da raboti bilo kade.
Moe mislenje e deka site proizvoditeli na klimi si najdo nekoja korist od štosov so opravuvanje preku WI FI i si gi zaštitile uredite za da ti prodadat nivno dongle.
Moze nekoj link da spodelis sakas ovde sakas u pp od makedonski firmi koi nudat 2.5 parapetni zosto dzidna ne mi odgovara vo soba poradi raspored koja ima okolu 15tina kvadrati a mislam deka 3.5 ke bide pregolema.Има, ама огин се скапи…
Плус, ако ти треба за модулација и понизок минимум од 3.5ката… не верувам тоа да го добиеш кај “кинезите”!
Mozebi strujata ja pokacile ama ocigledno tebe mozokot ti se namalil a uste poveke ocite ti se ostetile stom na makedonski forum objavuvas provokativna karta , toa e ok samo ako si bez m....
ke moze da pojasnis kako klima uredite ja pokacija cenata i kolku istata iznesuvala pred klima uredite
I koja e prednosta na ovie klimi vo sporedba na konvecionalnite inverter klimi ?Moze nekoj link da spodelis sakas ovde sakas u pp od makedonski firmi koi nudat 2.5 parapetni zosto dzidna ne mi odgovara vo soba poradi raspored koja ima okolu 15tina kvadrati a mislam deka 3.5 ke bide pregolema.
POVELI 2.5kw parapetni klimatizeriMoze nekoj link da spodelis sakas ovde sakas u pp od makedonski firmi koi nudat 2.5 parapetni zosto dzidna ne mi odgovara vo soba poradi raspored koja ima okolu 15tina kvadrati a mislam deka 3.5 ke bide pregolema.
што има за објаснување. пред топлотниот бран цената беше 80-90€ сега види колку е.многу клими работат сега, едноставно еke moze da pojasnis kako klima uredite ja pokacija cenata i kolku istata iznesuvala pred klima uredite
Ете најубав ти сподели линк…Moze nekoj link da spodelis sakas ovde sakas u pp od makedonski firmi koi nudat 2.5 parapetni zosto dzidna ne mi odgovara vo soba poradi raspored koja ima okolu 15tina kvadrati a mislam deka 3.5 ke bide pregolema.
'Rga od nova klima 3-4 meseci koristena montirana vo Oktomvri 2022-ra.. Mitsubishi?Mi lici na 'рѓа
Ти дали си добро со главата, што е провокативното овде, карта за цената во врзка со топлотнија бран..Mozebi strujata ja pokacile ama ocigledno tebe mozokot ti se namalil a uste poveke ocite ti se ostetile stom na makedonski forum objavuvas provokativna karta , toa e ok samo ako si bez m....
Sent from my SM-N975F using Tapatalk