Италијанско првенство

Кој е најдобар италијански клуб?

• Вкупно гласачи
    746
Статус
Затворена за нови мислења.

F|eR

Мало смо се напили, пали смо у џбун!
Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
Пеналите сите беа пенали имаше само некои недосудени, како денес по шутот на Јанкуловски, претходниот меч по шутот на Роналдињо итн.
И на крај Синдикат 20 пенали во првата половина од сезоната?? Тоа тебе на игра ти личи или на шутирање на пенали цела сезона?? Па ни една екипа не човек нема шутирано пенали колку вие до сега... И сега не си задоволен со тоа што денес при шутот на Јанкуливски, со Торино кога не беше досуден пенал при шутот на Роналдињо?? Абе ајде не плачи цело време... Кај ви судат, непостоечки пенали, па уште не се задоволни.. Види мајката!!

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Искрено ми е жал ако стварно точна ти е возраста, не за тебе, ами за твојте дома.

Пеналите сите беа пенали имаше само некои недосудени, како денес по шутот на Јанкуловски, претходниот меч по шутот на Роналдињо итн. Со то шо си досаден и повторваш некој работи во кој и самиот не верваш, ништо не докажваш.

А колку и да губи Милан во продолжение, Интер го јаде курот, многу убав гагинг имаше и на сред Милано и на телевизија го даваја тој порнич. Се радва со освоена лига, со водство само патетичен тим можи да се радва со уште помизерни навивачи. Натпревар се игра до последниот судиски свиреж, а лига се игра до последниот натпревар.

Па ајде продолжете, изразете ја максимално својата бедност и очај. Сепак не ви судам, пошто сигурно е тешко да навиваш за децениски напатен тим без значајно фудбалско постигнување.
напатен клуб се радува на победа над шампионот , тим со шампионски амбиции продолжува понатаму и игра за титула , за разлика од напатениот кој почнува со амбиција да го победи шампионот или евентуално триумф во уефа куп , да беа пенали ко овој сега и тој против киево (ама по некој стандард од 17 - 18 метри). ти лани цмиздреше и досаѓаше тука кога на интер им судеа пенали за играње на противнички играч со рака пази многу битно во 16 МЕТРИ така да не се јавувај. а таа филозофија сите одлуки со исправни кога се судат во корист милан кажувај им ја на децата од прво одделеније или на тие од целодневна бидејќи барем тие на штрајкуваат.

Чекич

Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
брату ние има каде да се вратиме во минатото туку вие каде ќе се вратите ќе погледнете назад а назад ништо нема:pos2::pos2:
верувај нејќеш да вратиш во минатото . не е се баш сјајно

Чекич

Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
можеби да можеби не ..... ама не се навраќај во минатото нема баш све да ти се доапдне

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.981
Поени од реакции
45.297
Да даде Господ да се врати 1963 некои луѓе ке бидат мн среќни
Браво бе, сакаш Скопје пак да го доживее хоророт кој беше причина за 1070 загинати и преку 3000 повредени граѓани .
И идете офтопик, да ве потсетам, за ЛШ дискутирајте во соодветната тема наменета за истото .

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
Кај ви судат, непостоечки пенали, па уште не се задоволни.. Види мајката!!
Ти можи ова колку сакаш пати да го повториш, пак нема да биди вистина. Пак ќе речам сите досудени пенали за Милан беа пенали, факт неоспорен од никој друг освен тука на форумов од страна на ментално предизвикани за жал особи, плус 2 недосудени. И досуден непостоечки пенал со Торино кога Каладзе играше со рака, откако многу јасно се гледа дека прво топката го удира во тело.

Дури не најдиш релевантен фудбалски експерт да ги потврди твоите тврдења ти и твоите другарчиња од депонијата ќе ве молам не ја засмрдвајте темата.

Не ми споредвај ти чисти пенали со ланската дискусија каде сите весници беа преплавени со контроверзиите. И готово не реплицирам на вакви нус појави, нервози и делузии на друго место. И да ве потсетам, вашето делузионо мислење не се смета за валиден аргумент. :helou:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.981
Поени од реакции
45.297
Ти можи ова колку сакаш пати да го повториш, пак нема да биди вистина. Пак ќе речам сите досудени пенали за Милан беа пенали, факт неоспорен од никој друг освен тука на форумов од страна на ментално предизвикани за жал особи, плус 2 недосудени. И досуден непостоечки пенал со Торино кога Каладзе играше со рака, откако многу јасно се гледа дека прво топката го удира во тело.

Дури не најдиш релевантен фудбалски експерт да ги потврди твоите тврдења ти и твоите другарчиња од депонијата ќе ве молам не ја засмрдвајте темата.

Не ми споредвај ти чисти пенали со ланската дискусија каде сите весници беа преплавени со контроверзиите. И готово не реплицирам на вакви нус појави, нервози и делузии на друго место. И да ве потсетам, вашето делузионо мислење не се смета за валиден аргумент. :helou:
Кои контроверзии, наброи ги ?

п.с. Флер е фан на Јувентус .

Член од
30 октомври 2008
Мислења
1.046
Поени од реакции
35
znaci vie milanezive stvarno za se sto ne vi se dopajdza i odma ajde inter ne osvoil titula 10 godini ova ona
vi rekov gldaj sega kako e a ne porano.i zal mi e za juventus iako se golem rival tie ispadnaa vo seria b ,a milan igrashe seria A i plus seuste sudiive go pomagaat

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.737
Поени од реакции
49.289
znaci vie milanezive stvarno za se sto ne vi se dopajdza i odma ajde inter ne osvoil titula 10 godini ova ona
vi rekov gldaj sega kako e a ne porano.i zal mi e za juventus iako se golem rival tie ispadnaa vo seria b ,a milan igrashe seria A i plus seuste sudiive go pomagaat
чедо,тоа што никој не ти одговара на напишното не ти кажува нешто....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom