Goran Bt
локал патриот
- Член од
- 28 јуни 2009
- Мислења
- 9.297
- Поени од реакции
- 8.238
Ќе се задржам само на тоа последното не си прај филмој дека само Беса која убо пазари и не жали фрла пари која гарант ќе биди прва дека нема да се најди друга екипа да ни го земи местото многу лесно можи со добар распоред а наш лош распоред шо реков да гостуваме во Добри дол ,Куманово,Неготино,Скопје,Радовиш па и Охрид нема да земиме бодови оваа есен и тогаш некоја екипа ќе добие крила па на зима да земи два три играчи можи да не сјеби за сите пари и исто како лани да останиме чаљо и сега сите прат куро муабет оти и кој бил тој шо давал пари во Беса или лани во Гостивар и Воска а не се поставува прашањето зошто никој не дава пари и фрла во Пелистер,Победа,Беласица,Саса,Детонит и другите оти нашите големи газди и бизнисмени имаат змија во џебот и да се опшествено одговорни евреи семето да му го ебам дојде бе фирма(фамиљарна) со десет вработени(градежништво) во Швајцарија зборам за Беса да вложи пари во клубот колку нас но работата е шо таму нема 32 души администрација, помошни лица и некакви си кориднатори туку се знај тренер со стручен штаб и другите пари за играчи а не како кај нас и после ќе земале играчи па ќе земаат не ќе штедат да тренираат на Тумбе кафе по жешкото еј на припреми не ојдовме шо прајме поќе муабет сега еден будала да се најди во другите клубој со 50 к ќе нимја еби нас цела сезона и нема да влезиме прва лига поради легендите и трансфер политиката на скопјанецот ама зедовме од страна две деца од Прилеп шо е важно мораше да се донесат оти некој ги договори но шо рече Костов сигурно не а и тој ми е чуден исто ко лани Мане не знам јас за играчи управата преговара ете видовме како преговараше лани па и годинава оди бе чоек за рака земи си два три играчи седни ги со англиската кралица на една маса нека дат понуда и одма да се заврши работа ако чекаш на операторот од кладилница нема никој да донеси и после ти прв ќе бидиш крив исто како лани и шо ми е најкриво пишам пост за она стојчевски после два сати заминува во воска исто беше за егри ,мацата ,велинов и сите други шо ги споменав еден не успеја да земат од тие шо беа слободни да договорат не знаат бе абер немаат ниту имаат понашање ниту пак тактика на преговори со читање на говор на тело гледање во очи и учење на слаби точки абе овие се изгубени во простор и време застанати пред дваесет години по телефон не се преговара бе со играчи шо ги сакаш да ги земиш ама шо да ве учам кој сум јас ,вие се знајте не сте џабе легенди еден играч од Победа не можите да земите а не нешто повеќе сега сакале неќеле треба да се крстиме на заден везен во то детето од Прилеп и одбрана да нема повреда и пак се враќаме на почеток шо велев не плукај оти ги зедоа децата од Прилеп оти само со нив ќе останиме за на крај така да остани плус се разбира симе,размо и ова бекчето за денес со Новаци ме интересира кој ќе игра под 21а и кој ќе биди шпиц ако другото горе долу се знај составот кој ќе бидиГоран в џигер. Кој сака да ти ја разбери мислата ќе те разбери, кој не ПОЈМА нема. И да, ова пишано не е дека лошо му мислиш на клубот или на одредени луѓе, туку дека е СЕ како шо велиш.
Во овие година дена сите му се криви, прво претходната управа, па Мане, па Дејан, Горан, Мартин, Петко, Трајко, па Бабунски, па Драгарски, Китановски, Мустафов и Фазлију, па советот оти демек не му изгласал ребаланс, кој е следен бе "ЛЕГЕНДИ", кој, Беса ќе ви биди дека играчи зема? Кој екстра играч го договоривте? Никој. Колку преговори ви пропаднаа за ценкањето за 50 евра + -? Млади деца, школата, ау бау, во пракса НУЛА од то, наши деца или се откажват или Новаци или Кожув, Детонит, а тука ќе играт анонимци кои поради Х причини управата си ги донесе и Костов ЈАВНО се огради од нив, дека не се донесени со негов амин. Е за тие истите ќе се плаќа стан и јадење + плата и ако играчот вреди 300 евра, ќе не кошта 1.000, арни сте? Арно ова сезона сме само ние и Беса, па рачунате на 6 бода со Тетекс, Саса и Новаци, па ако треба и со Охрид по партиска линија, нејсе вака можи и ќе се прошетате во втора лига конечно и нормално, некој ќе си наплати за то.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
P.S.Најголемата лага дека вложуваат во тренери и школата е ако гледавте да се екипирате немаше да го бркате менувате Ганата шо е во клубот неколку години туку е работата да си донесете ваши луѓе и да смените некој шо не ви одговара оти едно е само да земаш и да креваш на бројка а друго е да си клаваш свој луѓе шо на се мора да прат амин па уште од сега гледам кој два тројца сегашни играчи ќе бидат тренери следната сезона ако остани оваа секта во управата
Последно уредено: