- Член од
- 22 мај 2023
- Мислења
- 19
- Поени од реакции
- 94
Tato nosi mama mesi e ekipava epten ne e za vo temavaKoja e ekipava sto nonstop gazi na ibiza
Tato nosi mama mesi e ekipava epten ne e za vo temavaKoja e ekipava sto nonstop gazi na ibiza
Опасни момци се ова, не смее никој да писне за нив.Koja e ekipava sto nonstop gazi na ibiza
Mislam deka ti kazuvaat gluposti, a ti naiven veruvas na sve, a mozda i zacinuvas po svoja zelba. Verojatno so pogresni luge i se druzis.Odamna sum slusal deka vo Skopje tie što dolžat pari gi držat po stanovi/vikendici se dodeka familijatanne go isplati dolgot
Eden biznismen mi ima kazuvano za slučaj kade nekoj sto dolžel pari go zaklučile vo stan, viknale nekoj cigo 30 cm, i mu vetile na sekoi 2 turi čifšanje, 10 ćebapi i pivo...
Tipot ušte vtorata den cviknal.....
Ti si onoj fudbalerot rade sto igrase vo pobeda ?Vo Anglija mnogu jaki se albancite so dileort idi mi nosi odvaj se razbirame go prasuvam od kaj si mi vika od Grceec so ne kazis mu vikam jas sum od makedonija
Ako ne znaeš vo realnost kako funcioniraat dolznicko-doveritelskite odnosi vo matniot del od naselenieto, ili informiraj se, ili vo sprotivno ne gi ometaj tie sto nešto znaat.Mislam deka ti kazuvaat gluposti, a ti naiven veruvas na sve, a mozda i zacinuvas po svoja zelba. Verojatno so pogresni luge i se druzis.
Velika akcija policije: Pronašli mu još 95 kg kokaina, dio droge je bio - zakopan
Ravnateljstvo policije je ranije izvijestilo da je u studenome, u dva navrata, provelo kriminalističko istraživanje protiv 57-godišnjeg sjevernomakedonskog državljaninawww.vecernji.hr