- Член од
- 6 јули 2023
- Мислења
- 7
- Поени од реакции
- 6
Не сум сигурен дека можеби ја кажал локацијата на Наим или можеби имал проблеми со другиСпоред порталов Кока наводно му должел пари на Наим Ајети или поинаква е вистината:
Не сум сигурен дека можеби ја кажал локацијата на Наим или можеби имал проблеми со другиСпоред порталов Кока наводно му должел пари на Наим Ајети или поинаква е вистината:
Неофицијално, напаѓачот точно знаел кога се движи Љупчо Костадиновски од градинка кон дома и додека бил во движење пукал, но најверојатно паднал од мотоциклот, пиштолот му паднал на улица, а тој избегал.Sto mislete za ova? Sto moze da bide povrzano. Mislete li deka dolzat pari ili? Sin mu 4 meseci go nema, nit use znae dali e ziv.
Makedonija e vekje stanata kolumbija, neka ni e so srekja vlezot vo nato.
(ВИДЕО) Детали за инцидентот во Лисиче: Напаѓачот пукал кон таткото на Самоил, паднал од мотор и избегал
Напаѓачот кој пукал кон таткото на Самоил Костадиновски внук на Љубе Бошкоски кој исчезна пред четири месеци, го сторил тоа во движење на мотоцикл додека Љупчо се враќал од градинка каде што ја оставил внуката, дознава „А1он“. Добивај вести на вибер Неофицијално, напаѓачот точно знаел кога се...a1on.mk
Трема го фанало неможел успешно да заврше мисијата.Неофицијално, напаѓачот точно знаел кога се движи Љупчо Костадиновски од градинка кон дома и додека бил во движење пукал, но најверојатно паднал од мотоциклот, пиштолот му паднал на улица, а тој избегал.
WTF?!
Прегледај го приврзокот 383627
Ништо чудно,имаше пред некое време една невеста тука многу популарнаOdamna sum slusal deka vo Skopje tie što dolžat pari gi držat po stanovi/vikendici se dodeka familijatanne go isplati dolgot
Eden biznismen mi ima kazuvano za slučaj kade nekoj sto dolžel pari go zaklučile vo stan, viknale nekoj cigo 30 cm, i mu vetile na sekoi 2 turi čifšanje, 10 ćebapi i pivo...
Tipot ušte vtorata den cviknal.....
Ufilmano detishte ili narkomanНеофицијално, напаѓачот точно знаел кога се движи Љупчо Костадиновски од градинка кон дома и додека бил во движење пукал, но најверојатно паднал од мотоциклот, пиштолот му паднал на улица, а тој избегал.
WTF?!
Прегледај го приврзокот 383627
Што има ова врска со постот погоре?Dodon zvani martina dobil 7 godini zatvor. Navodno mu presudil kubin bokserot od aerodrom koj prethodno bese pukan od dodon a posle go pretepal u aerodrom u ekvilibrium. Kubin momentlano imal mnogu jak grb nekoj mnogu jak covek stoel pozadi nego. Pozz
Па нели додон беше криминалец,пред да се прекрсти во невестата мартина.Што има ова врска со постот погоре?
Е сега значи се вика Мартинка трансродова жена?Па нели додон беше криминалец,пред да се прекрсти во невестата мартина.