Белорусија

Член од
24 април 2008
Мислења
10.977
Поени од реакции
12.404

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.995
Поени од реакции
5.610
Фото сесија на кодоши на ЦИА, овие ќе ја ослободуваа Белорусија, нели @Vartolu ?
Nikola Dimitrov na karta ne znaj da ja pokazi Belorusija taka da slobodno koristi si gi blagodetite na kapitalizmot vo Berlin, a pritoa hvalospevaj go Lukashenko..Pokazi ziv primer, preseli se vo Minsk...

Член од
24 април 2008
Мислења
10.977
Поени од реакции
12.404
Nikola Dimitrov na karta ne znaj da ja pokazi Belorusija taka da slobodno koristi si gi blagodetite na kapitalizmot vo Berlin, a pritoa hvalospevaj go Lukashenko..Pokazi ziv primer, preseli se vo Minsk...
Па имаме жив пример @The xx кој се прошета низ Белорусија и Русија, него прашај го за животот и условите за живеење во Белорусија и Русија.

А на кодошите на ЦИА посакувај им да си останат што позападно од Украина, Белорусија, Русија и поранешна Југославија, не се потребни источно од западните граници на тие држави.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.995
Поени од реакции
5.610
Па имаме жив пример @The xx кој се прошета низ Белорусија и Русија, него прашај го за животот и условите за живеење во Белорусија и Русија.

А на кодошите на ЦИА посакувај им да си останат што позападно од Украина, Белорусија, Русија и поранешна Југославија, не се потребни источно од западните граници на тие држави.
Abe ete najubav e tamu zivotot, toj so go navede ne mi e nitu malku relevanten..

Preeska bash vidov flaeri, masovno mladite se otkazuvaat od rabota vo Berlin, i mladite go odbiraat Minsk za svoja sledna destinacija...

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.901
Поени од реакции
23.310
Abe ete najubav e tamu zivotot, toj so go navede ne mi e nitu malku relevanten..

Preeska bash vidov flaeri, masovno mladite se otkazuvaat od rabota vo Berlin, i mladite go odbiraat Minsk za svoja sledna destinacija...
Mladite begaat i od Spanija, Portugalija i drugi vukojebini.
I sto so toa ?

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.901
Поени од реакции
23.310
Sigurno za Minsk begaat...Toa e so da se praj...

Cim Spanija ti e tebe vukojebina, izvinete gospodine vie sigurno se javuvate od Sunset Boulevard, LA California....
Ne be mozok, poentata bese deka mladite begaat. Po tvojata logika na razmisluvanje izgleda se teski vukojebini cim begaat vo Berlin inaku zosto bi begale .
P.s cim Spanija tebe ti e wooow togas nejkam ni da zamislam od kade pisuvas ti. Ti pagja barem slama od tavanot, daj nekoj hint :cautious: .
P.s ocigledno ja nemas gledano serijata

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.901
Поени од реакции
23.310
Друга генерација на хумор е тоа... Иако никогаш нема извинување за негледање на целиот опус на Џон Клиз.
Drugo bese poentata no aj bas da vidam dali ke izvleci nekoj zaklucok sam. Bistro dete e toa, razbira mnogu raboti vaka po muabetite.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.995
Поени од реакции
5.610
Ne be mozok, poentata bese deka mladite begaat. Po tvojata logika na razmisluvanje izgleda se teski vukojebini cim begaat vo Berlin inaku zosto bi begale .
P.s cim Spanija tebe ti e wooow togas nejkam ni da zamislam od kade pisuvas ti. Ti pagja barem slama od tavanot, daj nekoj hint :cautious: .
P.s ocigledno ja nemas gledano serijata
Abe so si zamisluvas ti od kaj pisuvam, mi e preku taseta da ti kazam iskreno, ja teras onaa klasika seljackata od eden zbor tri ke izlazis i pet ke dodajs. Nikade ne rekov deka Spanija za mene e wow, tuku samo rekov deka za tebe Spanija ako e vukojebina togas si imame rabota so Jack Nicholson iz LA, dami i gospoda..Odi deli ljubovni soveti vo temite za Ljubovni priblemi, tamu, bidi necie rame za placenje pa mozi i ti ke se doberis do nesto so ne e mashko, ke si najdis okupacija i nema da izigravas drven advokat:coffee::oops:

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.901
Поени од реакции
23.310
Abe so si zamisluvas ti od kaj pisuvam, mi e preku taseta da ti kazam iskreno, ja teras onaa klasika seljackata od eden zbor tri ke izlazis i pet ke dodajs. Nikade ne rekov deka Spanija za mene e wow, tuku samo rekov deka za tebe Spanija ako e vukojebina togas si imame rabota so Jack Nicholson iz LA, dami i gospoda..Odi deli ljubovni soveti vo temite za Ljubovni priblemi, tamu, bidi necie rame za placenje pa mozi i ti ke se doberis do nesto so ne e mashko, ke si najdis okupacija i nema da izigravas drven advokat:coffee::oops:
Iskreno kur me boli od kaj pisuvas, no ako za mene e vukojebina i ti na toa kao iznenaden togas sigurno za tebe e woow, inaku zosto takva reakcija. A posto ne pisuvam od LA togas samo gospod znae od koja vukojebina ti pisuvas. Dodusa sega vo sekoe selo ima internet taka da toa ke ostani vecna misterija.
P. S a ti zatoa celo vreme za Lukasenko i Belorusija si go tupel, deka si nemal druga zanimacija.
Nikogas nemase da se setam :(

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.995
Поени од реакции
5.610
Iskreno kur me boli od kaj pisuvas, no ako za mene e vukojebina i ti na toa kao iznenaden togas sigurno za tebe e woow, inaku zosto takva reakcija. A posto ne pisuvam od LA togas samo gospod znae od koja vukojebina ti pisuvas. Dodusa sega vo sekoe selo ima internet taka da toa ke ostani vecna misterija.
P. S a ti zatoa celo vreme za Lukasenko i Belorusija si go tupel, deka si nemal druga zanimacija.
Nikogas nemase da se setam :(
Pazi koe go narekuvas selo, da ne ispadni gradot vo koj zivejs :cool: ti rekov, ili rame za placenje, ili zadnja VPSh Imperator ke te vidam...

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
25.795
Поени од реакции
34.049
За разлика од разни бескичмени суштества кои сме навикнати да ги гледаме на нашата политичка сцена (и во врвот), ова е вистинско освежување. Без влакна на јазикот туку со мустаќ и мадиња... Дами и господа, Александар Лукашенко! :D

Kajgana Shop

На врв Bottom