Па нели најдобрите кувари се мажи?Модерниве видео игри се слагаат со Aceso , пуст маж нема на ковер , сите негде стуткани сендвичи спремаат за воинките
![]()
![]()
![]()
Точно. А најдобар е Стивен.Па нели најдобрите кувари се мажи?![]()
Јбг, секси е маж да ти готви храна.Точно. А најдобар е Стивен.
За почеток доста е шпагети за 2 минути феминистките да научат
Abe ne se opushtajte sea , dojde muabet od sendvichi praenje na tacna do napravi sam podeleni obvrskiako maskoto gotvi podobro ne gledam zasto on da ne bide toj sto ke prigotvuva hrana,
a i voopsto ne se zamisluvam vo vrska kade sto on ke ceka od mene da mu gotvam ko da e faten vo racete,
mislam deka ke ni bide podelena taa obvrska.
А не била феминистка...
Прегледај го приврзокот 383035
ne pratis diskusijaAbe ne se opushtajte sea , dojde muabet od sendvichi praenje na tacna do napravi sam podeleni obvrski![]()
Oti izgleda po prvoto vozenje go zariba tenkot ili go akna vo nekoj zidzakon! zasto zenava ne e poznata?!
Ниту овие не биле феминисткиzakon! zasto zenava ne e poznata?!
Делото е битноOti izgleda po prvoto vozenje go zariba tenkot ili go akna vo nekoj zid![]()
Sto toa, deka uspea tenkot da go zariba od prva ili deka posle cel den gi ignorirase nadredenite bez nekoja posebna pricinaДелото е битно![]()
Не може дефинитивно да се одреди нејзиниот став кон феминизмот. Иако не е експлицитно документирано дали таа се идентификувала како феминистка, нејзините постапки за време на војната ја покажале нејзината силна волја и желба да придонесе во воените напори, рушејќи ги родовите стереотипи во процесот.А не била феминистка...
Прегледај го приврзокот 383035