- Член од
- 1 февруари 2023
- Мислења
- 52
- Поени од реакции
- 47
Како од Софија кога воениот архив е во велико трново?
[/QUOTEbi trebalo da pominis
Како од Софија кога воениот архив е во велико трново?
[/QUOTEbi trebalo da pominis
Мене ми го побараа стариот документ да го однесам и кога го однесов следниот ден не ми го вратија повеќе со објаснување дека ако имам потреба од него повторно ќе може да се најде во архивата во моите документиМожеби е одговорено веќе прашањево ама не можев да најдам на форумов.
Ми излезе произход па ме интересира дали за закажување на интервју е потребно пак да се носи стариот документ со кој е аплицирано покрај останатите стандардни документи за закажување интервју или не?
Работит страната само шо ја проверив, сигурно имало системски проблеми, функционират страната, можиш да провериш.Инфо оти не работи пак страната за проверка ?
Eve go dokumentot.Tri strani e.PozdravКако од Софија кога воениот архив е во велико трново?
Дали знаеш каква е таа архива и каде може да се најде?Мене ми го побараа стариот документ да го однесам и кога го однесов следниот ден не ми го вратија повеќе со објаснување дека ако имам потреба од него повторно ќе може да се најде во архивата во моите документи
Па затоа е пожелно да си направиш фотокопија да си го имаш
Позз
Sent from my iPhone using Tapatalk
За жал не знам точно, само ми кажаа по моето бројче се водат моите документи ќе може да се најде …Дали знаеш каква е таа архива и каде може да се најде?
Pred nekoj den imase objava za 22../2021 pominato od zadolzitelna na finalna, sto znaci ja pocnale 2021zdravo na site dali ima nekoj ifromacija od koga ce ima promena i dali se pocnati od 2021
Mislam deka sekoj sluzbenik zema odreden broj predmeti, i zatoa se broevite malku ponapred, ponazad, vo zavisnost od angaziranjeto na sluzbenikot.Nekoj raboti pobavno, nekoj pobrzo, pokomplicirani slucai, odmor , boleduvanje... poveke faktori vlijaat.Моите брат и сестра се 17хх/2021 и се уште се на Преписката се намира в процедура по зад'лжително с'гласуване.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Финална сега трае 2-3 недели, па очекувај промена наскоро.Jas sum 1**/2021 5-6 Januari bev na intervju. Dolgo vreme bev na finalna, Mart me vratija na zadolzitelna, pred edna nedela pak sum na Finalna. Neznam sho e rabotata i dali e vo red toa...