Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас би преферирал да го задржи Челзи Маунт, а Манчестер да го земе Каиседо.Не сум сигурен дека ситуацијата со Маунт ќе биде идентична идното лето. Во секој случај, постои голема можност Челзи да остане со празни раце, секако. И без Каиседо и без Маунт. Е тогаш ќе биде смешно.
Не раков дека се откажавме од Маунт али изгледа им дојде паметот на цреките од Олд Трафорд, или ќе прифатат наша цена или ќе си земе друг играч.Не сум сигурен дека ситуацијата со Маунт ќе биде идентична идното лето. Во секој случај, постои голема можност Челзи да остане со празни раце, секако. И без Каиседо и без Маунт. Е тогаш ќе биде смешно.
Зашто не викате бе педери.
Нека го земат Баерн Маунт, а ние Каиседо.Многу брзо стигна фидбек и од другата страна, Баерн влегле во игра за Маунт.![]()
Борба на брифинзи деновиве. Вчера Челзи, денес вие. Вашиот е понапреден со оглед на заканата со Каиседо. Овде ништо не е завршено, убеден сум. Дотолку повеќе што Маунт и Каиседо се сосема поинакви играчи.
Што се однесува до мене понудава на Јунајтед е сосема коректна. Да сум на место на Челзи би ја прифатил. Ризиков некако мислам дека е втемелен на нешто кое не го знаеме и ние. А поврзано е со постоечкиот договор на Маунт. Дали некоја автоматска екстензија, клаузула, Бог знае. Не верувам дека не се свесни за ризикот и заминувањето на Маунт за беспари.
Затоа што ептен вака играат ризично и газат на тенка линија.
Е сега, навистина, Manchester United tax е реалност. Си велат, кога можеа за Антони да дадат 100 милиони, зошто да не извлечеме максимум за Маунт. Репрезентативец, 24 години, од директен ривал, пред него е кариера. Да, точно, на една година до истек, но сепак. Стерлин го плативме 50+, ама Стерлинг е и четири години постар.
На крајот ќе се договорат. Нема назад веќе со Маунт.
Не е сигурно дали ќе има време за трансфери ако не купи било кој како се одуговлекува оваа.Јунајтед нема кеш или има малку па затоа се оди со Маунт а не по Кајседо, Тен Хаг сакаше нов голман сега има шпекулации дека ќе бил задоволен и со Де Геа, самото тоа кажува дека глејзери не исцедеа до последна фунта.. 300 мил сме задолжени само за трансфери од последните години не сме можеле да се задолжуваме дополнително, затоа ги мразам глејзери ем одолговлекуват со продажбата ем не им се трошат нимни пари и ако не се продде до крајот на преодниот рок наредната сезона пак ќе крпиме со составот..
Ако шеикот не купи автоматски ќе бидат избришани сите долгови и ќе имаме повеќе пари за трошење.. Но евреите си играат мајтап..
Нека не прифатат, послатко ќе е да го собериме за 0 фунти следна сезона.И Маунт врши притисок за трансферот изгледа, имаат добра понуда на маса Челзи и мислам дека ќе прифатат на крај.
Треба и оваа сезона играч во средината ако купат друг не верувам дека ќе дојде следнта сезона.Нека не прифатат, послатко ќе е да го собериме за 0 фунти следна сезона.![]()
Ги дигнале цените во вис, Маунт 65 милиони фунти, Кајседо 80 милиони фунти, Рајс преку 100 милиони фунти, каде бе ова бе нормални ли се овие?!