Часовници

IMG-6198.jpg

Кинеско срање, прават дропшипинг од алибаба со 20 евра часовници и ги препродаваат за 10 пати повеќе. 44mm скелетон, клај го и правец Шутка.

Скелетон саат во глобала е кринџ, освен ако имаш 100к за на пример Audemar Piguet Royal Oak Skeleton или некој Richard Mille, иако вториве исто ми се малце кринџ и преценети. За наши услови, подобро некој со open heart ако сакаш да го гледаш механизмот, имаш за тие пари солидни Orient Bambino и сл. во open heart варијанта.

Orient Herren Analog Automatik Uhr mit Leder Armband RA-AG0005L10B https://amzn.eu/d/bChR21B

Sent from my Pixel 7 Pro using Tapatalk

Купив Galaxy watch 6 во Ледиком (се уште под гаранција), ама ми се расипа , бидејќи се капев во солена вода, и тоа со активираниот мод за во вода, којшто очигледно не функсионираше добро. Гаранцијата не ми ја признават, оти тоа демек било water resistant а не water proof или нешто слично, и тоа наводно го пишувало во упатството (кое нормално не сум го прочитал :)), и ни тие од Самсунг, ни овие од Ледиком, не можеа да го средат.
Дали познавате добар сервисер , кој може би пробал да го среди?

Купив Galaxy watch 6 во Ледиком (се уште под гаранција), ама ми се расипа , бидејќи се капев во солена вода, и тоа со активираниот мод за во вода, којшто очигледно не функсионираше добро. Гаранцијата не ми ја признават, оти тоа демек било water resistant а не water proof или нешто слично, и тоа наводно го пишувало во упатството (кое нормално не сум го прочитал :)), и ни тие од Самсунг, ни овие од Ледиком, не можеа да го средат.
Дали познавате добар сервисер , кој може би пробал да го среди?
Od mene mozhish da dobijash 100€ i povejce zdravje a za service ne ni pomisluvaj.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom