парва
errorhead
- Член од
- 12 јуни 2014
- Мислења
- 3.804
- Поени од реакции
- 21.394
Еееее рамна тајна, као конспираси за рамну земњу.kaj si mi gi videl cickite?
И ѕ'дови ти љубомориф колко си рамна.
Ти у хороскоп си васервага.
Еееее рамна тајна, као конспираси за рамну земњу.kaj si mi gi videl cickite?
Кажи број на прслук и заеби ги сите.kaj si mi gi videl cickite?
Чим можеш да ги скриеш значи дека ти се мали. Нема проблем не сакаат сите да имаат полни раце работа, некои се мераклии да стискаат копчиња.ostajte vie cickite, na tipov bi mu sedela denonokjno na kur,
ako znaete da spodelite kako se vika super bi bilo, od ljubomora nikoj fajde ne videl..
Диџеј например хаххахаЧим можеш да ги скриеш значи дека ти се мали. Нема проблем не сакаат сите да имаат полни раце работа, некои се мераклии да стискаат копчиња.
... не секоја жена, јас на пример не се палам на таков, а не сум ни лези, дури е грозно како изгледа здебелен под главчето што дава грда слика на ненормален полов орган, како ма се палиш на девијатен пенис?ne znaci, bukvalno sekoja zena se pali na takov kur osven ako ne e lezbejka
znam deka se retki takvite mazi ne mora odma na kompleks da vi udira
Баш она е жена а не ти...Бијонсе па ти не си жена, ти си баба.
Да е географски поим, била би Бачка.Еееее рамна тајна, као конспираси за рамну земњу.
И ѕ'дови ти љубомориф колко си рамна.
Ти у хороскоп си васервага.
ti si isklucok vo slucajov...... има исклучоци како тебе и треба да ти се почитува и твоето мислење, но немој „буквално секоја жена“ таа реченица ти е тотално погрешна
Кур од уста не вадиш да си ебеш векот....а гарант си загорена, како Сахара. Ако нема кој пиши ми, ја ќе се смилувам...само да не си некоја транџа.ti si isklucok vo slucajov...
lele ama ve spukaa kompleksii..
ok e decki ima zeni i mali kurovi sto sakaat uzivajte,
ne daj Boze zensko da pise komentar za kur cel forum na noze se kreva,
ama zatoa temine za camel toe, cicki, zenski noze, gorat 24/7 i nikomu nisto
tebe ni trandzite ne bi ti se smiluvale a kamoli devojkiКур од уста не вадиш да си ебеш векот....а гарант си загорена, како Сахара. Ако нема кој пиши ми, ја ќе се смилувам...само да не си некоја транџа.
Vo sandak so pceli ke treba da go brcnes pred dejt so 'momava' forumdziskaКур од уста не вадиш да си ебеш векот....а гарант си загорена, како Сахара. Ако нема кој пиши ми, ја ќе се смилувам...само да не си некоја транџа.