Помош околу Counter-Strike (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Пробај да направиш Verify Game Integrity...
Во Steam, каде што е менито за игри притисни со десен клик на ЦС - па Properties
Селектирај Local Files - па потоа Verify integrity of game files
И остај нека врти, па ќе те извести кога е завршен процесот. После тоа, пушти ЦС па види дали пак би ти го покажало истиот проблем, па пиши пак :)
Тоа,друго опција да провери конфликти со драјверите да не има .

Тоа,друго опција да провери конфликти со драјверите да не има .
Нека пушти update исто ако има, од графичката што му е софтверот - "Game Ready Drivers"
EDIT: Многу корисници забораваат да проверат за updates кај нивните драјвери и знае да им се насобере

Здраво дечки
Дали се активни Max Public Server за CS 1.6?

Не се ги исклучија, пикот го имаа пред 10 години и пред 2-3 години кога беа карантините за Короната...знам отворија тогаш дури 16 CW сервери, нонстоп беше фул.

Сега од македонските остана само Cyber како најполн и Hyper како алтернатива.

Здраво дечки, повторно ми се игра еден шест, само проблем е што не можам да си го вратам акаунтот на стим, па да препорачате алтернатива од каде да ја симнам.

Здраво дечки, повторно ми се игра еден шест, само проблем е што не можам да си го вратам акаунтот на стим, па да препорачате алтернатива од каде да ја симнам.

cswarzone.com

Нека пушти update исто ако има, од графичката што му е софтверот - "Game Ready Drivers"
EDIT: Многу корисници забораваат да проверат за updates кај нивните драјвери и знае да им се насобере

Све од ова пробав, и ја избришав играта и ја спуштив и пак истиот проблем, се нервирам више

Све од ова пробав, и ја избришав играта и ја спуштив и пак истиот проблем, се нервирам више
Ајде да пробаме нешто друго.. Ако имаш GeForce графичка или слично, отвори го софтверот што е од графичката (во случајот GeForce Experience претпоставувам) и исклучи се што би ја местело ЦС - ти правам муабет за оние Game Optimization опции во софтверот на графичката, кои стварно не ти ја подобруваат играта. После тоа пушти рестарт, и пробај со ЦС. Ако налеташ на нешто пак, пиши..
ПС: Зависно од каков тип на графичка имаш нема да судам однапред, види и што settings имаш наместено во ЦС.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom