Има сигурно мака ако изгубила антифриз, водна пумпа или дихтунг.Вчера при спуштање на прилично голема удолница ми светна low coolant level индикаторот, застанав на бензинска да видам дали снемало антифриз случајно, гледам дека е во границите на нормала, палење колата повторно индикаторот не свети повеќе, совет некој дали е можно да светнал порати удолницата или си има некоја друга мака?
па не мора у ѓубре да го фрлаш. Чувај го ако има закон ќе го вратиш. Иако возење без опрема ќе чури кога ќе ја нагазиш облаци ќе се креваат, а и ако те допрат може на технички да те пратат со таква парна машина.Има ли некоја најава за закон за автомобили без ДПФ филтер кај нас? Се мислам да го извадам, па да не донесат закон за година-две да не можам да поминам на регистрација?
3 godini vozam bez dpf i nikakov problem. Na tehnicki vrvis slobodno bez problem. Nema ni cad ni nisto. Ito kajmene se e na OFF i egr i klapna i dpf i katalizator baska remapirana.Има ли некоја најава за закон за автомобили без ДПФ филтер кај нас? Се мислам да го извадам, па да не донесат закон за година-две да не можам да поминам на регистрација?
Тоа во Англија ги вадат и минуваат на технички без проблеми, ти тука за севернава вукојебина се секираш. Германија е друга прича.Има ли некоја најава за закон за автомобили без ДПФ филтер кај нас? Се мислам да го извадам, па да не донесат закон за година-две да не можам да поминам на регистрација?
U Germanija site ste Svetci i pocituvate zakoni.Тоа во Англија ги вадат и минуваат на технички без проблеми, ти тука за севернава вукојебина се секираш. Германија е друга прича.
Уште ве лажа комунистите во Англија бе пријателеU Germanija site ste Svetci i pocituvate zakoni.
Ova e isto ko da kazes deka oti ima zakoni, nema pljacki, ubistva itn.
Isto ti e i so dpf samo zatoa sho e u KFG ne znaci deka ne gi vadat ili deka ne minat tehnicki.
Eve germanski servis za cistenje DPF vika deka mnogu vozele bez DPF u Germanija, ali garant ti znaes poveke od niv
Иди докажи то галактичкогСо изваден DPF ќе пројде кола на TÜV каде се мерат 8 различни параметри на издувни гасови?
Утре сабајле тоа во Германија, нека не ве лаже никој.
Блазе си тиЕве ви еден fun fact, деновиве се мачев со колава, мислам и тука пишав, мислев дека ме заебава ДПФот, и ја однесов да го исчистат, средат.
Ми се јавува мајсторот после 4 часа, избушил мало дупче и ставил камера, на колава не сум имал ни ДПФ, ни катализатор, ништо, ништо. Се е извадено, изгасено, плус на сето тоа и изгасен ЕГР вентил.
Еве во септември ќе ми биде 4та регистрација, без никакви издувни гасови да измерат високи или било какви параметри високи, не знам што мерат ама ја да не го дознав ова, ќе бев убеден дека на колата имам се прописно и затоа не „загадува“ или не покажива високи параметри.
Така да стварно, не знам што да ви кажам за муабетов погоре, во МК се е можно.
Eve ovie germancive lazat. Eve poso veruvam znaete germanski slobodno prebarajte po internet i vidi dali se vozat koli bez dpf kaj vas. Naivno e da se misli deka u Germanija nemalo sansi.Со изваден DPF ќе пројде кола на TÜV каде се мерат 8 различни параметри на издувни гасови?
Утре сабајле тоа во Германија, нека не ве лаже никој.
Еве ви еден fun fact, деновиве се мачев со колава, мислам и тука пишав, мислев дека ме заебава ДПФот, и ја однесов да го исчистат, средат.
Ми се јавува мајсторот после 4 часа, избушил мало дупче и ставил камера, на колава не сум имал ни ДПФ, ни катализатор, ништо, ништо. Се е извадено, изгасено, плус на сето тоа и изгасен ЕГР вентил.
Еве во септември ќе ми биде 4та регистрација, без никакви издувни гасови да измерат високи или било какви параметри високи, не знам што мерат ама ја да не го дознав ова, ќе бев убеден дека на колата имам се прописно и затоа не „загадува“ или не покажива високи параметри.
Така да стварно, не знам што да ви кажам за муабетов погоре, во МК се е можно.