Критериуми! Кој е денес поизбирлив женските или машките?

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Да има добар газ и да игра покер.. добро покерот не е обавезен ако има некоја нека пише :back:

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Аман бе со покерот -.- Ја барам некоја шо игра флипер, шо поштуе TILT! >.<

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
Да не е алкохоличарка. :tv:
Да не е наркоманка. :nenene:
Да има цицки големи.:tv:

Член од
6 јули 2009
Мислења
491
Поени од реакции
16
Не ми треба лепотан и дечко из снова (совршенство не постои тоа е факт)
Доволно ми е да има добра душа, да е симпатичен и да не е намќор...тоа е се.

Член од
16 октомври 2009
Мислења
593
Поени од реакции
28
Јас мислам дека како што бараат машките така бараат и женските.
Додека машките бараат згодни женски,женските пак бараат машки(поголемиот дел од нив) бараат машки со пари и кола.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Не ми треба лепотан и дечко из снова (совршенство не постои тоа е факт)
Доволно ми е да има добра душа, да е симпатичен и да не е намќор...тоа е се.
На форум сте полно вакви...у живо ве нема...

Член од
6 јули 2009
Мислења
491
Поени од реакции
16
Јас мислам дека како што бараат машките така бараат и женските.
Додека машките бараат згодни женски,женските пак бараат машки(поголемиот дел од нив) бараат машки со пари и кола.
Но сепак да не заборавиме дека постојат исклучоци. Факт е дека некоја спонзоруша сигурно нема да бара само љубов од типот, ќе бидат кај неа и тие критериуми кола, длабок џеб, добро ситуиран, за добро да си ја уновчи нали.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Па и машките на форум сакате паметна, мирна... ама во живо никаде ве нема со таквите ставови :wink:

Што се однесува до критериумите, не би можела да кажам кој е денес попребирлив, затоа што е индивидуално. Кога се работи за врска, и тоа нормална врска, секој сака индивидуа која ќе ги исполни неговите очекувања за врска, а тоа е релативно, секој има различни очекувања.

Јас не знам, мои критериуми... сакам интелегентен дечко, да биде малце посериозен, не сакам некој што ништо не сфаќа сериозно, сакам добар, мил човек со добро изградени вредности, машко со кое ќе се осеќам сигурно и основен критериум е да ме прифати таква каква што сум и да не ме менува. Е последниот и основниот критериум е така малце потежок. :)

Член од
6 јули 2009
Мислења
491
Поени од реакции
16
Можеби си во право, а можеби и не си налетал до сеа на вакво нешто.
Знам дека звучи малку нереално и дека не ти е многу за верување (зборам за критериумите мои) али сепак тоа сум јас :pipi:

Член од
16 октомври 2009
Мислења
593
Поени од реакции
28
Да да имаш право постојат исклучоци ама ретки се.Мораш да признаеш дека поголемиот дел се такви.Немој да ме сватиш погрешно дека ве напаѓам вас женските,ама тоа е вистината.Исто така како што спонзорушите имаа ќар од нас така и ние имаме од нив;)

M

Mr.InF3ction

Гостин
Но сепак да не заборавиме дека постојат исклучоци. Факт е дека некоја спонзоруша сигурно нема да бара само љубов од типот, ќе бидат кај неа и тие критериуми кола, длабок џеб, добро ситуиран, за добро да си ја уновчи нали.
ти си малце повозрасна и поискусна у вакви теми па затоа имаш тавко мислење:hihi:
од 14 до 17 години девојките па и машките летаат повеќе, трчаат по убавина, пари и такви глупости ..сепак не сите само повеќето:smir:

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Можеби си во право, а можеби и не си налетал до сеа на вакво нешто.
Знам дека звучи малку нереално и дека не ти е многу за верување (зборам за критериумите мои) али сепак тоа сум јас :pipi:
Часни изузетци...

ОН: Кој е поизбирлив? Па...ако гледаме од машки аспект - женските се поизбирливи поради фактот дека на женското му се пуштаат повеќе машки, него обратно. А ако гледаме од женски аспект - машките се поизбирливи ради тоа што, многу нормално, пажливо ја бираат својата мета.

Се` е релативно. :)

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Да има добро понашање,симпатична,не барам совршенство,пошо таквите не постојат,да има добро газе...:tv:

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
Кога сме веќе кај критериумите еве го моето мислење: Повеќето луѓе имаат некои критериуми кои и не се баш реални, сакаат да го најдат невозможното и премногу бираат а на крајот народски кажано го добиваат од трите подолгото!
А кој е денес поизбирлив тоа не може да се докаже ама мислам дека се женските од една проста причина, ги има во поголем број од машките :)

delfybuba

Schatje
Член од
22 октомври 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
93
Кога сме веќе кај критериумите еве го моето мислење: Повеќето луѓе имаат некои критериуми кои и не се баш реални, сакаат да го најдат невозможното и премногу бираат а на крајот народски кажано го добиваат од трите подолгото!
А кој е денес поизбирлив тоа не може да се докаже ама мислам дека се женските од една проста причина, ги има во поголем број од машките :)
Уф,колку е само точно ова...имам неколку примери за девојки што премногу бараа...и си го најдоа,ама не тоа што го сакаа туку сосема трето.
Затоа,бирај,избирај,но не труби дигната наоколу што сакаш,нејкеш,бла,бла...
Инаку да,женските се поизбирливи-оти се женски,де!
Машките,они не бираат многу,после кога ке подстасаат за посериозни работи,како брак,тогаш почнуваат да бираат.

Kajgana Shop

На врв Bottom