Што не си направи Украина оружје а не среде "војна" да просјачи за тенкови од Северна Македонија?Шо не ги направија до сеа а не среде војна од Иран да увезуваат?
Толку е капацитетот на Украина и ако не може да произведе бара донации. И Русија се прилагодува според текот на војната ама за воена сила од таков калибар прилично ја промашија долгорочната стратегија со дронови.Што не си направи Украина оружје а не среде "војна" да просјачи за тенкови од Северна Македонија?
Ако сме реални… сите големи сили ги промашија/потценија дроновите и новиот начин на војување!Толку е капацитетот на Украина и ако не може да произведе бара донации. И Русија се прилагодува според текот на војната ама за воена сила од таков калибар прилично ја промашија долгорочната стратегија со дронови.
Над 10 години со помош од НАТО се обидуваа воено да ги чистат Русите од југоистокот на Украина, ама сега толку им бил капацитетот? Оф леле што сум дигал рука?Толку е капацитетот на Украина и ако не може да произведе бара донации. И Русија се прилагодува според текот на војната ама за воена сила од таков калибар прилично ја промашија долгорочната стратегија со дронови.
Па баш нашата држава ја искористиле у примеров.Разлика меѓу Геран и Шаеед .
Имаше еден се жалеше дека почнале со глонас попрецизни да бидат. Посебно последнава недела ги удираат силно.
На снимкава од Твитер вика ,,it can reach Europe from Russia" и потоа има Шахид што удира во Севернава и уште некои европски држави.Разлика меѓу Геран и Шаеед .
Имаше еден се жалеше дека почнале со глонас попрецизни да бидат. Посебно последнава недела ги удираат силно.
Najjakoto e poslednata sekundaРазлика меѓу Геран и Шаеед .
Се надевам дека ги имаат координатите од владата или од собранието.Па баш нашата држава ја искористиле у примеров.
Тамам си е примерот…Па баш нашата држава ја искористиле у примеров.
Trebalo nekoj km po zapadno da nishanat!Тамам си е примерот…
Кога имаш терористи, предавници, измеќари и апаши на власт.. резултатот е овој..
Зависи од кој агол гледаш, мене ми личи на Криволак!Najjakoto e poslednata sekunda
Pravec vo Skopje,
Ne se plashi be odma!Зависи од кој агол гледаш, мене ми личи на Криволак!
Не знам зошто, некој од демократскиве атлантисти да ни рече можеби...