Vartolu
1897 Fighter
- Член од
- 29 декември 2007
- Мислења
- 14.992
- Поени од реакции
- 5.607
Chek ti ova ozbilno?Да живее Белгородска Народна Република (БНР)!!!
Chek ti ova ozbilno?Да живее Белгородска Народна Република (БНР)!!!
Како да не бидам нервозен, лом не праиш тука сите, неможеме да ти се држиме сите заедно. Ко Русија си, сам против сите, со врзани раце нозе и очи ни вршиш дефорумизација.Zosto gledam i deneska pak si nervozen nesto.
Не сум само јас засегнат, сите ние со ниско IQ сме. Ако ти и таквите ко тебе матуфи со највисоко ајкју си отидат, од каде ние ќе научиме нешто. Многу ме загрижува тоа.A ti od kaj se najde zasegnat i prvopovikan vo moeto prasanje do adminite? Si ja imash muvata na kapata? Ama pazi, ako si baras ceshanje ke si dobijas ceshanje...
Vazi nema problem Fifi, samo imas mikroskop da gi pobarame da ne ne mozime da gi pronajdeme.. Ti kazi so bilo problem ne si bil pomiluvan so zensko rache oddamna, ocigledno deka imas problem, isfrustrirano se osekjash, pa sega pocna afiniteti i kon mazi da pokazuvas..A ti od kaj znaes deka ovie clenovi so gi nabroja se po toa, ili imate opshteno zaedno pa od iskustvo si kazuvas??П.с. ај коа више нудиш чешање, елај да ми ги почешаш .
Plitko razmisluvas Fifi..Razmena na razlicni mislenja ne znaci i konfrontacija..Ama ti kako so si kaza, treba da imas nesto vo crpkata za da go razberes toa...Како да не бидам нервозен, лом не праиш тука сите, неможеме да ти се држиме сите заедно. Ко Русија си, сам против сите, со врзани раце нозе и очи ни вршиш дефорумизација.
Провери колку заробеници имаат од 3M војска и ќе ти стане јасно каде е дискрепанцата.Провери си ги податоците. Не повеќе од 75.000 жртви и 240.000 ранети имаа сојузниците, од вкупна војска од 3.3 милиони.
Поголемиот дел од артилеријата беше запленет после примирјето. Хитлер ја избегнал Мажино линијата намерно, таму е најтешкото вооружување на Франција. После битката од месец и половина Мажино линијата е размонтирана и инкорпорирана во Вермахтот. Мислам дека авијацијата им е во голем дел уништена ама не сум сигурен за тој дел.
Целта е за да збориш за „успесите“ на Украинската армија, наместо за жртвите што ги јадеа во Бахмут.Ама те прашав зошто ги пуштаат таму и која му е целта поради која се пуштаат тие мамци за IC ракети сред цивилно населено место?
Не сум путиниста, не сум конзерва, не сум фан на Левица не сум фашиста значи имам мозок. Логика бачко.Сигурен си
не иде берзата а?Русите се идиоти...губат и ќе губат уште.
Чија логикаНе сум путиниста, не сум конзерва, не сум фан на Левица не сум фашиста значи имам мозок. Логика бачко.
Чиста логика од времето на Сократ. Не сум јас фејк нуз Трамп логикаЧија логика
Северџански чистаЧиста логика од времето на Сократ.
Батали тие муабети, кажи ми да продаам доларите дур е пркнат малце доларот или ќе иде нагоре уште?Чиста логика од времето на Сократ. Не сум јас фејк нуз Трамп логика
Доларот ќе расте чувај уште малку уште година дена па шиткај на појаки цени. Не го чувај пред долго најбоље ти е оваа година или две да продаваш на пикови.Батали тие муабети, кажи ми да продаам доларите дур е пркнат малце доларот или ќе иде нагоре уште?
И јас бев со нив, набрзо ќе пуштам една слика со мене во реонот.Екскурзијата се продолжила уште некој ден изгледа. Си поставиле и минофрлачи.
znaci ovoj mickovski kakov cuckold e jaoooo. neverojatno, celo vreme nekoi prazni glupavi detski nerealni samo_koga_jas_kje_bidam_jak_kje_vidite zakani:Потсетување дека вакви работи никако не се случуваат без американска иницијатива или дозвола.Мицкоски: Во Комисијата за Уставот се зборува Македонија да стане бинационална држава, со два народи и неколку етнички заедници
Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски откри дека на комисијата за уставни амандмани се зборувало за целосно редефинирање на државата преку изменување на Преамбулата во која ќе стои дека Македонија е земја на два народи, на македонскиот и на албанскиот и на неколку етнички заедници, меѓу кои...a1on.mk
(тука има членови со тешка когнитивна дисонанца, затоа не е оф-топик овој пост)