Пресвртница за Украина

Дали ја оправдувате воената агресија на Русија над Украина?

• Вкупно гласачи
    728
Член од
10 јануари 2008
Мислења
745
Поени од реакции
1.890
Zosto gledam i deneska pak si nervozen nesto.
Како да не бидам нервозен, лом не праиш тука сите, неможеме да ти се држиме сите заедно. Ко Русија си, сам против сите, со врзани раце нозе и очи ни вршиш дефорумизација.
A ti od kaj se najde zasegnat i prvopovikan vo moeto prasanje do adminite? Si ja imash muvata na kapata? Ama pazi, ako si baras ceshanje ke si dobijas ceshanje...
Не сум само јас засегнат, сите ние со ниско IQ сме. Ако ти и таквите ко тебе матуфи со највисоко ајкју си отидат, од каде ние ќе научиме нешто. Многу ме загрижува тоа.

П.с. ај коа више нудиш чешање, елај да ми ги почешаш :sekcza: .

П.п.с. се шалам, немој сериозно да сфатиш ако си од двоцефките, го имаш @c i t r o за тие работи и остали комуњара, северџганија, татаро-балисти и др нацистољупци.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.607
П.с. ај коа више нудиш чешање, елај да ми ги почешаш :sekcza: .
Vazi nema problem Fifi, samo imas mikroskop da gi pobarame da ne ne mozime da gi pronajdeme.. Ti kazi so bilo problem ne si bil pomiluvan so zensko rache oddamna, ocigledno deka imas problem, isfrustrirano se osekjash, pa sega pocna afiniteti i kon mazi da pokazuvas..A ti od kaj znaes deka ovie clenovi so gi nabroja se po toa, ili imate opshteno zaedno pa od iskustvo si kazuvas??

Како да не бидам нервозен, лом не праиш тука сите, неможеме да ти се држиме сите заедно. Ко Русија си, сам против сите, со врзани раце нозе и очи ни вршиш дефорумизација.
Plitko razmisluvas Fifi..Razmena na razlicni mislenja ne znaci i konfrontacija..Ama ti kako so si kaza, treba da imas nesto vo crpkata za da go razberes toa...

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.493
Поени од реакции
27.314
Провери си ги податоците. Не повеќе од 75.000 жртви и 240.000 ранети имаа сојузниците, од вкупна војска од 3.3 милиони.
Поголемиот дел од артилеријата беше запленет после примирјето. Хитлер ја избегнал Мажино линијата намерно, таму е најтешкото вооружување на Франција. После битката од месец и половина Мажино линијата е размонтирана и инкорпорирана во Вермахтот. Мислам дека авијацијата им е во голем дел уништена ама не сум сигурен за тој дел.
Провери колку заробеници имаат од 3M војска и ќе ти стане јасно каде е дискрепанцата.
Автоматски споено мислење:

Ама те прашав зошто ги пуштаат таму и која му е целта поради која се пуштаат тие мамци за IC ракети сред цивилно населено место?
Целта е за да збориш за „успесите“ на Украинската армија, наместо за жртвите што ги јадеа во Бахмут.

Последно уредено:

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.493
Поени од реакции
27.314
Чиста логика од времето на Сократ. Не сум јас фејк нуз Трамп логика ;)
Батали тие муабети, кажи ми да продаам доларите дур е пркнат малце доларот или ќе иде нагоре уште?

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.004
Поени од реакции
83.388
Потсетување дека вакви работи никако не се случуваат без американска иницијатива или дозвола.

(тука има членови со тешка когнитивна дисонанца, затоа не е оф-топик овој пост)

Член од
20 јули 2016
Мислења
7.783
Поени од реакции
5.056
Батали тие муабети, кажи ми да продаам доларите дур е пркнат малце доларот или ќе иде нагоре уште?
Доларот ќе расте чувај уште малку уште година дена па шиткај на појаки цени. Не го чувај пред долго најбоље ти е оваа година или две да продаваш на пикови.

Член од
8 мај 2013
Мислења
11.826
Поени од реакции
36.861
Екскурзијата се продолжила уште некој ден изгледа. Си поставиле и минофрлачи.

Член од
20 април 2023
Мислења
988
Поени од реакции
2.430
Потсетување дека вакви работи никако не се случуваат без американска иницијатива или дозвола.

(тука има членови со тешка когнитивна дисонанца, затоа не е оф-топик овој пост)
znaci ovoj mickovski kakov cuckold e jaoooo. neverojatno, celo vreme nekoi prazni glupavi detski nerealni samo_koga_jas_kje_bidam_jak_kje_vidite zakani:

Сакам да му порачам на Ковачевски да не си игра со трпението на народот и да не го уништува македонскито идентитет и да го распродава, затоа што за неколку месеци сето ова ќе заврши, ќе имаме техничка влада и избори.

I mean look at this. Kako mozesh ova da go kazesh, 6 godini istovo go kazuvash grev otepan. Narodot i trpenie, koe trpenie majmun skapan skoro cel narod zivee vo siromastija, zakopan so brzi krediti i od grujovite izvrshiteli. I na kraj za nekolku meseci toa kje zavrshelo, mesecive 6 godini stanaa krvta da ti ja ebam vmrovska prodadena

Kajgana Shop

На врв Bottom