- Член од
- 20 април 2023
- Мислења
- 988
- Поени од реакции
- 2.430
kako ke prodolzam da ziveam ako se distancirash od mene boze pomagaj....колку сте лесни за манипулација, затоа што сте копи пасте во пишувањето, истите реченици, изрази што лично ме прави да се дистанцирам и од вас ,,нови сили и нови генерации,,, ако ве пали што Апасиев се однесувал така и на ФБ и во Собрание, тоа е само глумење лудило, тој што е манга седи во позадина, реализира и не мора да се фали зашто се гледа делото, а некако ,,се смири " во последно време со нападите,
....лично имав симпатии, онака како освежение на политичка сцена, но со резерва токму поради негово учество во шарена, сјо, тој е врло паметен и не може така да ја ,,згреши" страната има тој некоја улога ,,лисиц" е, мене не ме лаже!
koga vekje ne postoi ni ideologija, ni chest, ni sledenje na ideologija ni sledenje na predizborni vetuvanja ni ispolnuvanje na istite neli mislish deka narodecov glup treba da se zamisli i da si reche:
- dobro be, 30 godini edno isto ta isto, de vmro, de sds, de vmro, de sds... vo tie 30 godini kakvi sranja iskusi makedoncheto i ednash da reche dosta e, kje glasam za toj so najmalku napraveno zlo, koj ne prima finansii od privatizeri od 90tite, ili tajkuni ili mafijashi... i ednostavno duri i za INAT na vmro/sds da glasa za druga partija, da im dae shansa... ama ne, makedoncheto vmrovsko/sdsmovsko treba da si zashtiti rabotata od 23k plata koja sega vredi 18 k za koja lepel plakati i trpel izivjavanje od glupi lugje