- Член од
- 29 август 2022
- Мислења
- 139
- Поени од реакции
- 480
Cicajte go![]()
Дали си свесен , Колку си Смешен ?
Cicajte go![]()
Доста разочарувачко навивање.Комити број 1 во државава..
Шупелко една догодина треба да гостувате у Скопје, гледајте да најдете бус со здрави гуми и да да не бидат на стадион само сестрите ваши што студираат у Скопје.Dobro be pak!?!?!?!?!?!?!?
Kako ne vi e sram Ckembari i Lozari da napagjate deca,zeni i fanovi?
hhhhhhhh, za klecanje so prajme?
#CestitoPrvaLiga#VoKavaradciNemaEkskuzii
Ps. 30te maici ne gi sobira na slika.
Прегледај го приврзокот 379259
Прегледај го приврзокот 379260
Баш како што пишав пред некој ден тоа и искочи, земени реквизити и палење како сте најјаки, зошто не кажете како сте влагале по кафани и кај што сте начекувале спремна екипа сте си иделе како мачиња?Денес крајо вас би беше…Фузија на миравци, и каменковци запад на колена во Кавадарци…
Ќе ги дружиме ние пред СкопјеП.с. Лозари ќе не дружите ли во Скопје следна сезона?
treba da objavuvame videa i sliki?Баш како што пишав пред некој ден тоа и искочи, земени реквизити и палење како сте најјаки, зошто не кажете како сте влагале по кафани и кај што сте начекувале спремна екипа сте си иделе како мачиња?
П.с. Лозари ќе не дружите ли во Скопје следна сезона?
Да не го видов човекот во живо на трибина па да ти поверувам, гребнатинка на него немаше. Гарантирам не си ни бил ти денес во Кавадарци па тресеш глупости по форумов.treba da objavuvame videa i sliki?
Sramota e leganda kako Z*** da ja klavame tuka so ekipata vo krvoj do kolena. Bea hrabri, dobro krepea.
Maicite se na perenje, za brzo idi slika od kolekcijata.
Koj ke nadmine ckembari ili kokoskarine lozari??Воздржете се од непотребни коментари и докажувања.
Денес се покажа и се потврди што значат Вардар и Комити.
Се поставуваат стандарди кои тешко можат да ги следат ривалските групи.
Толку од мене поздрав.
Грев битолски отишол во Кавадарци собрал два шала се пушта на Кајгана да се курчи.Побрзо се слеквате од стритизерките во Охрид ко ќе видат 1000чеПоарно ви беше ко одевте по 150 души , вака гаќите ви ги зедоја.Зборувајте ми е како се брани реквизит
![]()