Ingvar
MONAD
- Член од
- 28 март 2020
- Мислења
- 4.494
- Поени од реакции
- 10.439
Овие нема да дочекаат 2024...да имаше некој да ги посоветува дека животот не е видео игра.Овие ли се тие украински пилоти што брзо го научија F-16?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Овие нема да дочекаат 2024...да имаше некој да ги посоветува дека животот не е видео игра.Овие ли се тие украински пилоти што брзо го научија F-16?![]()
ti zagore pleskata mrshnik, hitler da stane od grob i da reche neshto protiv putin, ti i nego kje go poddrzish, ameba ednokletochna ex-vmrovska sega-mcdonaldskahttps://a1on.mk/world/kasparov-rusi...te-bi-mozhele-celosno-da-izlezat-od-kontrola/
Еден од ретките паметни Руси во оваа хаотична ситуација.Само дали има кој да го разбере правилно у фашистичка Москва
![]()
У уста да му се намочаат сите шарени куртони кои идеа за дневница од 1000 ден. а овој се нафатира добро.
familiite nivni ne gi sakaat, ne pa nekoj drug ponormalenУ уста да му се намочаат сите шарени куртони кои идеа за дневница од 1000 ден. а овој се нафатира добро.
Баш за тебе и таквите ко тебе збориме.Не збориме за мене, него за когнитивната дисонанца на нашата власт при подршката на Западот. Несфатливата леснотија со која подржувачите на западната страна, во оваа војна, ја игнорираат 30 годишната реалност, во земјава, водена исклучиво од западните амбасади.
Нема такви како мене, само ја сум.Баш за тебе и таквите ко тебе збориме.
Кога еден полуретардиран политичар ве прелажа дома да седите на попис и да не се пишеш македонец, замисли колку би бил изгубен на тема геополитика.
Се поизгледно ми е дека ќе заврши со нуклеарки, ама ај баш да видиме до кога ќе ги толерираат.Компатибилна платформа за сите ракети што ќе им ги дадат сосе авионите.
Почнаа до Џавелини и Германците се туфкаа и едвај се решија за панцири и шлемови. Сега сме дојдени до ракети со домет од 250 километри и авиони. Ама на Русија и одговарала долга војна.
Автоматски споено мислење:
Све на купче уништија Русите. И Леопардите и Абрамсите и Бредлијата одма до нив ги чувале и сторм шадоу проектилите, и све било тоа складирано во био лабораторија што ја збореа Русите на почетокот на војната![]()
Браво за Бахмут,Се поизгледно ми е дека ќе заврши со нуклеарки, ама ај баш да видиме до кога ќе ги толерираат.