Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Јас пример вечерни ако пишам никогаш не проверувам резултати, ако е пишана на СЛ дека е промашена фрлам ливче. :pos:

Filadelfija 2ka 3.20 koef
vlog 500€
Немој бе, ќе го цицнат.
Автоматски споено мислење:

Лелеле на што паднав. Крејчикова да го земи првиот сет. Водешет 5-1 и 30-0 при нејзин сервис. Го изгуби.

Последно уредено:
Немој бе, ќе го цицнат.

Лелеле на што паднав. Крејчикова да го земи првиот сет. Водешет 5-1 и 30-0 при нејзин сервис. Го изгуби.
meme.jpg

тиафо сингл и мухова сингл,чисто ради валуето

мусети игра дома и ќе урла публиката по него,али тиафо е заебан ако сака да изигра се потруди можи секој да надмини

бадоса со извонреден сервис и форхенд,но мухова нема слаба страна(ради повредите е неконстантна),односно подобро микса и брза е ја стига секоја возможна топка,доколку биде ставена на притисок бадоса и биде повеќе нападната на бекхенд и со дроп шотови може да биде совладана од денешната противничка

Избегнувајте да се кладите на тенис во Рим некои 3,4 дена,се најавуваат големи поплави во тој дел на Италија,од атп излегоа со допис дека може да има прекин на турнирот неколку денови,ама ја гледам сега прогнозата тешко дека ќе се заврши и изигра овој турнир до крај.

Ja vrti ama kon soblekuvalnata.
Screenshot_20230517_233551_Chrome.jpg

Sepak ne :D ama ke pobedi Swiatek

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom