Fala mng no dali treba da si siguren deka ima vo arhivata od tvojot dedo ili baba pldokument za da mozis da pobarash ili samo pisuvash podatoci i tie ke te izvestat?
Fala mng no dali treba da si siguren deka ima vo arhivata od tvojot dedo ili baba pldokument za da mozis da pobarash ili samo pisuvash podatoci i tie ke te izvestat?
Абе јас не знам шо се замарате со папирологии и останати тракатанци.
По примерот на бедников од Охрид, ќе си викнете некој да ве направи бумбар во лицето, ќе си викнете новинари, ќе кажете како сте угнетувани во Македонија и фино лепо ќе завршите работа... Дури можно е и медал за храброст да ви доделат...
Образувана преписка N:XXX/20XX/XX.XX.20XX г. Преписката се намира в процедура по зад'лжително с'гласуване.Zdravo dali mozi nekoj da mi objasni sto znaci ova
кој број си, која година? Јас сум ноември 2020 година и затоа прашувам?Zdravo posle 3 ipol godini ovoj status ...prasanjto mi e dali moze da dostavam od mojot bratuced dokument deka ima bg pasos on isto ima podneseno preku dedo mi I pradedo mi ama pred 9 godini dali moze toa da zavrsi rabota ...
Noemvri na intervju 2020 ....92xxкој број си, која година? Јас сум ноември 2020 година и затоа прашувам?
Не се брукај подобро.Noemvri na intervju 2020 ....92xx
Автоматски споено мислење:
Izvinete uste nesto da prasam tuka na forumot Eden pisal deka moze da se pomine I so vakov dokument dali ima nekoj pominato so ova
So dopolnitelna se do 9300 (noemvri 2020), a so polozitelno se do mislam 7500( oktomvri 2020). Po 2000 prepiski mesecno stavaat na dopolnitelna. Vo 2020 ima 11500 prepiski. Pozz !Знаете ли до каде стигнаа статусите: "дополнителна проверка,", и "положително"?
Дали тоа значи дека сите што се во опсегот 7500 до 9300 и се уште се на „финално“ треба да одат на „положително“? Или не мора да значи?So dopolnitelna se do 9300 (noemvri 2020), a so polozitelno se do mislam 7500( oktomvri 2020). Po 2000 prepiski mesecno stavaat na dopolnitelna. Vo 2020 ima 11500 prepiski. Pozz !