Џ
Џонтра Волта
Гостин
Немам против што издвоила време да си поигра со сликите, сугестиите предпоставувам се најдобронамерни а не со цел да се прикаже некој како лош фотограф
Немам против што издвоила време да си поигра со сликите, сугестиите предпоставувам се најдобронамерни а не со цел да се прикаже некој како лош фотограф
kaj go slikashe patkata?ајјјј, каде ми е мојата машка прилепска шатка која срамежливо ми позираше покрај сето зеленило?
...ами пишав ,,прилепска,,kaj go slikashe patkata?
мој профил на инста. До пред месец и на твитер.А стршлен?!?!?!
Оп, те најдов ))мој профил на инста. До пред месец и на твитер.
Мене ми текнува дека си ставал, ама дај да не ги бараме )))После гласањето ќе поставам уште неколку слики од еднорогот...
Neka završi glasanjeto...nesakam plus sliki da imaat vlijanie na glasanjetoМене ми текнува дека си ставал, ама дај да не ги бараме )))
Шо инсект е ова бре? Го имам гледано ко сијамец
European firebug (Огнена Дрвеница)Шо инсект е ова бре? Го имам гледано ко сијамец
Хелоу, местово не е за рекламирањеЛеон Донев (@donevphotos) • Instagram photos and videos
350 Followers, 661 Following, 63 Posts - See Instagram photos and videos from Леон Донев (@donevphotos)www.instagram.com
Отвори му ги мислењата, у сите теми линк со негов инстаграм. Очигледно е дека акаунтот е направен за тоа.Хелоу, местово не е за рекламирање
Веќе има опомена, ако не престане ќе исчезне едноставно е ама да дадеме шансаОтвори му ги мислењата, у сите теми линк со негов инстаграм. Очигледно е дека акаунтот е направен за тоа.