Соживотот во Македонија

• Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување

Бигфут

Д'р м'р
Член од
30 јануари 2022
Мислења
31
Поени од реакции
61
Протести за ослободување криминалци и убијци е албанска професија.
А ние сме светци и не протестираме

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.533
Поени од реакции
22.188
Ova e cista llaga. Ne sum najdol albanec od Makedonija shto se prezantira kako makedonec nekade ma svetot. A toa shto kazhes deka se fatat so droga, toa e metodologija na makedonskite web stranici, koga fakat albanec od makedonija so droga postirat vesti, albanec. Koga se zboruva za neshto dobro, postirat makedonecot.

Stvarno imate golem kompleks vrs albancite shto ne mozhete da go lecite. Ako prodolzhite vaka, veruvajte i ova drzhava shto ja imate, ke ja nemate.
Ете ја знам неколку. Туку ми се деси пред многу години во Швајцарија со 2-3 другари Македонци сакавме да влеземе во бар. На врата пасош/лична карта ни бараа. Покажавме македонски. Прво вратарот рече не после му објаснувавме дека сме Македонци а не Албанци виде пак по имињата и не пушти. Заклучокот сам носи си го.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.417
Поени од реакции
16.694
А ние сме светци и не протестираме
Така е!!!1!
FB_IMG_1683970672507.jpg

Член од
28 август 2009
Мислења
1.529
Поени од реакции
3.174
Ova e cista llaga. Ne sum najdol albanec od Makedonija shto se prezantira kako makedonec nekade ma svetot. A toa shto kazhes deka se fatat so droga, toa e metodologija na makedonskite web stranici, koga fakat albanec od makedonija so droga postirat vesti, albanec. Koga se zboruva za neshto dobro, postirat makedonecot.

Stvarno imate golem kompleks vrs albancite shto ne mozhete da go lecite. Ako prodolzhite vaka, veruvajte i ova drzhava shto ja imate, ke ja nemate.
Ние одамна ја „немаме“ својата држава од изроди во нашите редови. И не е методологија на медиумите, туку е вистински реален проблем каде вие, пошто сте еволутивно уназадени 200 години, не го разбирате. Надвор од Македонија вие сте македонци, граѓани на Македонија / македонски граѓанин. Кога ќе опљачкате нешто, убиете некој или заглавите у затвор поради бело, ве водат како македонски граѓанин. Е тоа е проблемот кој ти не го разбираш, пошто си неписмен.

И не, немаме комплес никаков, едноставно не сакаме или немаме никаков живот со вас. Криминалот ваш мама и еба на цела држава и направи свои послушници од изроди македонци. Но искрено верувам дека ќе се сменат работите, не за 50 години туку сега барем во наредни 10/15 (пошто не можам да ве гледам, ни во живо и вака по форуми). Примени сте на оваа земја од кај што бевте избркани како глувци и не почитувате ништо. Грешка еднаш била направена, се гледаат последиците. Втор пат се надевам ќе бидеме попаметни и ќе ве издресираме и ставиме во ред.

Член од
8 август 2013
Мислења
1.284
Поени од реакции
1.982
Ете ја знам неколку. Туку ми се деси пред многу години во Швајцарија со 2-3 другари Македонци сакавме да влеземе во бар. На врата пасош/лична карта ни бараа. Покажавме македонски. Прво вратарот рече не после му објаснувавме дека сме Македонци а не Албанци виде пак по имињата и не пушти. Заклучокот сам носи си го.
Ok druzhe ke go nosam.
Автоматски споено мислење:

Ние одамна ја „немаме“ својата држава од изроди во нашите редови. И не е методологија на медиумите, туку е вистински реален проблем каде вие, пошто сте еволутивно уназадени 200 години, не го разбирате. Надвор од Македонија вие сте македонци, граѓани на Македонија / македонски граѓанин. Кога ќе опљачкате нешто, убиете некој или заглавите у затвор поради бело, ве водат како македонски граѓанин. Е тоа е проблемот кој ти не го разбираш, пошто си неписмен.

И не, немаме комплес никаков, едноставно не сакаме или немаме никаков живот со вас. Криминалот ваш мама и еба на цела држава и направи свои послушници од изроди македонци. Но искрено верувам дека ќе се сменат работите, не за 50 години туку сега барем во наредни 10/15 (пошто не можам да ве гледам, ни во живо и вака по форуми). Примени сте на оваа земја од кај што бевте избркани како глувци и не почитувате ништо. Грешка еднаш била направена, се гледаат последиците. Втор пат се надевам ќе бидеме попаметни и ќе ве издресираме и ставиме во ред.
Ti druzhe urgentno na psihijatar treba. I toa docna si, veke nekolgu godini te gledam na ovoj stepen.

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.454
Поени од реакции
9.155

Без намера да се вреѓаме и лажеме, ама и јас знам еден што се преставуваше Македонец, и знам под кое име, се преставуваше како Сребре, од Охрид е човекот, додуша тој и се се дружеше Македонци.

А за држава и сега немаме, ама не ради вас туку ради некој други.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.134
Поени од реакции
83.767
Ја бутнале оградата од поликлиниката Бит Пазар и приватен паркинг таму у двор си напраиле, или сакале да напраат. Им се може

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.533
Поени од реакции
22.188
Ја бутнале оградата од поликлиниката Бит Пазар и приватен паркинг таму у двор си напраиле, или сакале да напраат. Им се може

Сигурно биле Македонци несомнено.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.778
Поени од реакции
49.629
Па само кај глупиот каур што верува во мултикултурализам може да проаѓаат вакви проекти на Цивил.
Сигурно од рандом западна амбасада на диркторката и се обеќани пари за нови ќенефи или фасада со фирма по нејзин избор со која ќе може да крчми, и што да праи пустата, освен да им ги доближи на тие малку ученици што останаа во тоа гратче концептите што носат сигурен успех и напредок.

Последно уредено:

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
25.951
Поени од реакции
34.306
Чек да видите соживот во Ирска и како таму поминува „мултикултурализам“ и тоа типично „луд јебе збуњенога“ понашање (че го вадам калашот бе еј). Муслито сакаше да мава со шипка као „луд сум пазете се од мене“, арно ама... Заебани овие Ирците. :)

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.134
Поени од реакции
83.767
Во период, во кој, во просек имаше по еден напад дневно на Албанци врз каури, Civil преземаа нешто - одржуваа собири за соживот во чисто македонски средини.

Kajgana Shop

На врв Bottom