- Член од
- 12 јануари 2022
- Мислења
- 649
- Поени од реакции
- 1.316
уште еден педер со бугарски пасошJas isto zabelezvam cudno pedersko odnesuvanje vo tvoite postovi. Sansite deka si bugarsko pederce se ekstremno golemi
уште еден педер со бугарски пасошJas isto zabelezvam cudno pedersko odnesuvanje vo tvoite postovi. Sansite deka si bugarsko pederce se ekstremno golemi
Не се нарекувај така грдо. Имај достоинство.уште еден педер со бугарски пасош
Поштуем што си признаваш дека незнаеш, ништо страшно, ама ем да не знаеш ем да дебатираш за нешто што незнаеш, не иде нели? Затоа ќе си читаш што пишувам и ќе знаеш.Neznam oti do Moskva ne prodolzile .
Istoto mozam i jas da te prasam, zosto Rusite ne prodolzile do Kiev ili tamu do ungarska granica tuku zastanaa, pa izgubija del od osvoenoto i sega rovovi kopaat ?
Aman so glupi detski muabeti
Се е тоа со план, ние не ја гледаме големата слика.Neznam oti do Moskva ne prodolzile .
Istoto mozam i jas da te prasam, zosto Rusite ne prodolzile do Kiev ili tamu do ungarska granica tuku zastanaa, pa izgubija del od osvoenoto i sega rovovi kopaat ?
Aman so glupi detski muabeti
Retoricki bese odgovorot.Поштуем што си признаваш дека незнаеш, ништо страшно, ама ем да не знаеш ем да дебатираш за нешто што незнаеш, не иде нели? Затоа ќе си читаш што пишувам и ќе знаеш.
Со глупи деца, глупи детски муабети мора за да разберат.
Ако сакаш да разбереш, убаво прочитај уште еднаш што сум пишал во претходните постови. Ако не, јбг, пак ќе те тртиме на твоето незнаење.
Sega cekam da mi objasnat vo kratki crtiСе е тоа со план, ние не ја гледаме големата слика.
Нели гледаш ги изгореа кај Киев најдобрите трупи во Руската армија поради диверзија или феинт. Некои ќе речат тоа го направиле за да пробијат накај Херсон. Ама па и Херсон го изгубија па сега чекам некој со нова умствена гимнастика да ми објасни, да ми даде разумно објаснување зошто најдоброто од руските воени сили изгина околу Киев. Се надевам само дека не е поради третата трафика од лево на влезот во Бахмут.
И колку спецнац трупи изгубија у Киев на почетокот......имаш ли некакви валидни податоци?Се е тоа со план, ние не ја гледаме големата слика.
Нели гледаш ги изгореа кај Киев најдобрите трупи во Руската армија поради диверзија или феинт. Некои ќе речат тоа го направиле за да пробијат накај Херсон. Ама па и Херсон го изгубија па сега чекам некој со нова умствена гимнастика да ми објасни, да ми даде разумно објаснување зошто најдоброто од руските воени сили изгина околу Киев. Се надевам само дека не е поради третата трафика од лево на влезот во Бахмут.
Абе Кинжал е и готово. Разбра? Така кажаа во стејт департментот и значи мора да е така!се установи дека не е Кинжал она туку бомба за разбивање бункери. Многу помала од кинжалот.
Многу. Имаше неколку анализи што собираат податоци од неколку места. Големи загуби на ВДВ посебно и Спецназ понатака, еден куп испогинати офицери кои тешко се заменуваат. Ќе им треба подолго време да ги окрепат Спецназ, ВДВ и Маринците. Како тоа ги фрлија туку така да изгорат ми е енигма.И колку спецнац трупи изгубија у Киев на почетокот......имаш ли некакви валидни податоци?
Могу, малку и сл. зборови по некад добиваат талисманско значење кога сака некој да замае некого. Ја ја сакам математиката, и сакам точни или евентуално приближни бројки со наведена толеранција.Многу. Имаше неколку анализи што собираат податоци од неколку места. Големи загуби на ВДВ посебно и Спецназ понатака, еден куп испогинати офицери кои тешко се заменуваат. Ќе им треба подолго време да ги окрепат Спецназ, ВДВ и Маринците. Како тоа ги фрлија туку така да изгорат ми е енигма.
Божем ќе веруваш ако ти прати бројки. Ќе биде западна пропаганда и тн.Могу, малку и сл. зборови по некад добиваат талисманско значење кога сака некој да замае некого. Ја ја сакам математиката, и сакам точни или евентуално приближни бројки со наведена толеранција.