Дефинитивно писмено подобро јас поминав, него ли усно... Прашања има 3 за цел испит доколку полагаш, или 2 прашања доколку го полагаш втор дел од испитот (договори, штета, надомест на штета, стекнување без основ, работоводство без налог и еднострана изјава на волја).Може ли некој да сподели искуство и прашања со испитот Облигационо право писмено
јас знам ама ако ми помогнеш првоДали некој знае кога можам да ја најдам Рената Дескоска на факултет?
Ако ти е за тие за кои си прашал, не знам. Не ми имаат предавано, јас сум на политички.јас знам ама ако ми помогнеш прво
Ги врти истите прашања . Лани колегите што беа,ќе ги има истите и сега прашања.Лесно е да се положи кај него,само проблематичен е шо за резултатите чекаш и 30 дена а казнена иматеDali moze nekoj da spodeli iskustvo filozofija na pravo kaj spasov na koj nacin se polaga vlezniot kolokvium I prasanja koi najcesto gi postavuva na ispit
Најдобро контактирај ги преку Мајкрософт Тимс ако имаш .Дали функционираат службените мејл адреси на професорите?