Колку и да си дупка, отвораш ИБКР акаунт, купуваш 4 акции овие батковциве шо ги предложија погоре (GOGL, SBLK, EC, PBR) и ги тепаш 99% од сите паметњаковиќи тука.
Еве ви подарок од мене. Cup and handle пар екселанс на злато преку мајнери. CPI е во надолен тренд шо под дифолт значи рејт хајк паус односно релакцирана идна политика на ФЕД и пропаст на доларот у најава. За разлика од 80% од трејдереве тука, јас ви пишувам предвремно, односно оставам простор за критика доколку не сум во право. Можам да бидам у грешка евентуално еден, два дена, that's it.. Ајде да видиме
Автоматски споено мислење:
#Дали сте знаеле дека ако продадеш пут и акцијата ти абраптли' пропадне спротивно на очекувањата можеш да правиш roll out in time ( да ја поместуваш опцијата / ролуваш за наредите месеци по желба) значи до бесконечност се дур не те испочитува акцијата, без долар да изгубиш.
Значи ,,К'' од коцка ве молам бришете ја од вокабуларот вие мисири шо ,,к'ур разбирате и фаќајте се за учење..
Еве ви идеја шо да играте денес. Пени сток ARLO Technologies.Од кога е излезена на берза од 2018 година компанијата нема утнато квартал, све зелено. Денес се earnings. Ретроспективно после секој earnings акцијата има спајк од 20% до 60%. Не знам зошо би било денес различно.
#No-brainier винер #Нема на што, Sundar Pichai части
Еве ви идеја шо да играте денес. Пени сток ARLO Technologies.Од кога е излезена на берза од 2018 година компанијата нема утнато квартал, све зелено. Денес се earnings. Ретроспективно после секој earnings акцијата има спајк од 20% до 60%. Не знам зошо би било денес различно.
#No-brainier винер #Нема на што, Sundar Pichai части
Ne. Stojam na istoto.
Mislam deka pred vcerasniot nastan imase mnogu visoki i nerealni ocekuvanja i deka denes ke ima guzva da se izleze.
Se nadevam deka gresam.
Pozdrav
Ne. Stojam na istoto.
Mislam deka pred vcerasniot nastan imase mnogu visoki i nerealni ocekuvanja i deka denes ke ima guzva da se izleze.
Se nadevam deka gresam.
Pozdrav Прегледај го приврзокот 378094
A ako e breakout so nov support na 108.Bashka pompava veke ja praat vesnicive. Denes ne bi trebalo da padne poso samo so ne izlegol PPI koj pretpostavuvam ke bide isto dobar kako i CPI.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.