Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Ако ова е навистина точно за безусловна гаранција, тогаш секоја чест! Иако ми е чудно што не беше официјално објавен овде од @Gree info, и да се потврди сето тоа. Веројатно дека членовите и потенцијалните купувач ќе имаат некои прашања. Некако ми не улива поверење @Sv B .

Имаш некоја официјална потврда или се базираш на овие овде?
На ова од тука....

Ако ова е навистина точно за безусловна гаранција, тогаш секоја чест! Иако ми е чудно што не беше официјално објавен овде од @Gree info, и да се потврди сето тоа. Веројатно дека членовите и потенцијалните купувач ќе имаат некои прашања. Некако ми не улива поверење @Sv B .
Ќакајте другари, може уште се припрема флаерот... а и знаете @Gree info си почекува нов пејџ за да прикачи банер у прв пост, ударно да е :)

Bosch ima dogovor so Midea i od Midea naracuva klimatizeri odlicen kvalitet se
Автоматски споено мислење:

Lepi ne se nerviraj, dolgo ke bide.
Od sigurni izvori e ova.

Koja Besplatna Garancija koga nema nikakvi detali i plus e Akcija potoa pak ke bidat so 10 godini USLOSOVNA GARANCIJA odnosno sekoja godina po 1.000 denari nema kaj Gree bezuslovna garancija

I mene ne mi se veruvase, ama vistina e.
Sekoja cest, deckite imaat m..a

На ова од тука....

Ќакајте другари, може уште се припрема флаерот... а и знаете @Gree info си почекува нов пејџ за да прикачи банер у прв пост, ударно да е :)
Hahaha, malce da ja razmrdat temava.
Nema za komarnici da diskutirame….hahaha

з
Имам Фуџицу и еве го моето мислење..и искуство..
1.Сервис никаков ..не постои освен на хартија..не мислам на монтажери оти тоа не се сервисери туку чукачи на дипли ..Немој само да имаш проблеми дури тогаш ќе разбереш што е сервис.
2.Гаранција никаква од 2 години
3.Резервни делови-нулаа нема ни еден..ако ти затреба ќе разбереш колку се битни..
4.Однос никаков...Газда човек без ....и тука ќе застанам..
5.Уред со најмала модулација на пазарот имам 18.000 модулира од 90w го користам во 70м2 а може и во 15м2 ..
Но другпат не би земал никогаш оти од оваа горе е 4/1 против
Оти со сите горе набројани ставки имав проблем и искуство

Само да додадам..
6. на Скоро на секој час -2прави превентивен дефроство зависност од температурата а на неа ни трошка мраз. И дефростот трае од 6-8мин
7.Дефростот кога има натрупани мраз е 13минути
Е ова изгледа како обемно корисничко искуство.
Иначе немав намера да купам го прашав членот зашто прв негов пост што јас го забележувам каде не ги спомна воопшто па ми падна чудно

Ima li oficijalna informacija ?

Dali ova ke bide 10 godini bezuslovna garancija zasekogas ili dodeka trae promocijata ?

Dali ako posle 9 godini od garancijata klimatizerot ima defekt ke ima delovi za negova popravka ?
Za site ovie prasanja ke se javis vo Gree i ke ti kazat.

Za site ovie prasanja ke se javis vo Gree i ke ti kazat.
Vie tuka ja spodelivte informacijata za bezuslovnata garancija taka da red e i tuka da odgovorite na gore postavenite prasanja ( ne ne izvestija telefonski za bezuslovnata garancija tuku toa vie go spodelivte na forumov i red e da odgovorite na prasanjava na forumov ) i da spodelite oficijalna informacija

Vie tuka ja spodelivte informacijata za bezuslovnata garancija taka da red e i tuka da odgovorite na gore postavenite prasanja ( ne ne izvestija telefonski za bezuslovnata garancija tuku toa vie go spodelivte na forumov i red e da odgovorite na prasanjava na forumov ) i da spodelite oficijalna informacija
Kako sto ja spodeliv taka isto i te upativ kade da se javis za podetalni informacii, nema da ti e tesko.
Ne sum ti jas sekretarka, malce potrudi se sam.

Kako sto ja spodeliv taka isto i te upativ kade da se javis za podetalni informacii, nema da ti e tesko.
Ne sum ti jas sekretarka, malce potrudi se sam.

Sepak vie od Gree info treba da spodelite detalno info okolu garacijata za site tuka na forumov a ne poedinecno sekoj da se javuva na Telefon

U principu ako se ispostuje i ako sve potraje jos 10 g ----- odlicna stvar. .....Mene interesuje ---- Hoce li netacne specifikacije da se priznaju kad neko reklamira klimu ? ...... Recimo mnogi se najvise zale na kulturu rada --- a za heat mode na svakoj pise da modulira od 150--200w pa nadalje----a u praksi je najcesce od 500w. .....Da li i ovo podleze garanciji ? ......Kako ce takve stvari da se resavaju ?

U principu ako se ispostuje i ako sve potraje jos 10 g ----- odlicna stvar. .....Mene interesuje ---- Hoce li netacne specifikacije da se priznaju kad neko reklamira klimu ? ...... Recimo mnogi se najvise zale na kulturu rada --- a za heat mode na svakoj pise da modulira od 150--200w pa nadalje----a u praksi je najcesce od 500w. .....Da li i ovo podleze garanciji ? ......Kako ce takve stvari da se resavaju ?
Да не претеруваме сеа во гаранција и модулација да гарантираат :unsure:

Добро а за Carrier некое искуство ? Ова некоаш беше голема и добра марка од САД, а сега имаат умерени цени па веројатно пак Кинези вмешале прсти. Затоа, кажете нешто ако некој има сознанија.

Kad se budes grejao na 20C i spoljasnjoj od 7C t.j. hladio na 27C i spoljasnjoj temperaturi od 35C.
Javi mi se tad….hahaha

Kad se budes grejao na 20C i spoljasnjoj od 7C t.j. hladio na 27C i spoljasnjoj temperaturi od 35C.
Javi mi se tad….hahaha
Nitu taka ne modulira gree gtech, nokeska bese 7c prilep a se gree na 20c i pak pod 484w potrosuvacka ne odi ama zatoa si ima on off ciklusi

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom