Италијанско првенство

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар италијански клуб?

• Вкупно гласачи
    746
Статус
Затворена за нови мислења.
јака иднина имате :pos:

пс. Ај не ја правете темава албум :)

Занети исто изјавил дур не освојам лига шампиони не се пензионирам такада тоа ке биде 2063 !!!

Да постиравте нешто од оваа година од 18ти Мај во Милано,од плоштадот пред катедралата, имате ?
Извини Syn што се мешам и овде, ама би сакал една слика и ти да залепиш тука... По можносте нешто од Лига на шампиони да е... Леле колку не помнам, кога вие освоивте последен пат Лига на Шампиони, сигурно не постоеле Фото Апарати:pos2::pos2::pos2:

Извини Syn што се мешам и овде, ама би сакал една слика и ти да залепиш тука... По можносте нешто од Лига на шампиони да е... Леле колку не помнам, кога вие освоивте последен пат Лига на Шампиони, сигурно не постоеле Фото Апарати:pos2::pos2::pos2:

Во европа се мн мн мн далеку под нас ме мрзи да барам статистки доволно говорат 7 титули европа и 2 светски за нив и занети кутриот се само сон!!!

Sум ви кажал и порано,многу е смешно кога на Еурокпови се повикуват само сталки и статистика ептен е онака јадно :):)

Aли ајде кога си играме со сликици еве ја по 100ти пат мојата омилена.
coreografia%2024.jpg

Не бе Итар Пејо оваа повеќе боли!
picture.php
Иначе од Пејо сликата преводот е мислам ние ги реализираме вашите соништа:pos2::zver:

Занети ќоа ке го крене ова ја од интер аватар ќе носам тука цел живот

ucl2007acmilan.jpg
Тимови кои немаат иднина, гледет во минатото. Толку :toe:.

Кога веќе спомнавте младинци!
Незнам колку ве известуваат на вашиот вебсајт ама денеска се одигра градското дерби Интер-Милан и најнормално ке си го следите линков да видите која е нашата иднина а која е вашата!
http://inter.it/aas/news/reader?N=30261&L=en&CAT=3

Од кога гледам фудбал се знае кој е приоритетот, Скудетото, еве оваа година да освојат Интер ЛШ а не и Италија, мислиш супер сезона ќе е, дека би бил задоволне, нц, напротив така да бар мене секогаш во втор план ми е истата .

ќе залепи не се секирај во соодветната тема се разбира , пошто вие и така имате освоено повеќе од нас не треба да расправаме .....

Тимови кои немаат иднина, гледет во минатото. Толку :toe:.
Епа да.. Али вие ја гледате иднината, и се надевате дека ке освоите Лига на Шампиони... Али кога ке се деси тоа чудо... Не знам!!

А дали знаевте дека мене ми е толкав?

____________________________________________________________________/

А дали знаеве дека мене ми е толкав?

____________________________________________________________________/

:pos2::pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom