Фан клуб: РК Пелистер

Член од
2 август 2011
Мислења
1.266
Поени од реакции
1.686
Богами, К-15 не извадиле ваква комедија. Пола Скопјани под 30 не ни знаат точно во кој дел на Македонија е Битола.
70 % од Скопјанчињата го немат мостот на вардар поминато не знат што имс од другата страна не пак ќе знаеле каде е Битола.

Член од
30 август 2012
Мислења
3.628
Поени од реакции
6.399
Колку ти нема врска споредбата ,не ни планирам да се објаснувам.
Него добро е шо и по толку време памтиш шо сум пишал коментар , значи сум погодил право во центар :kuracc:

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.561
Поени од реакции
29.153
Да, нема врска споредбата. Истиот настан е сосема различен во твојата глава. Не планирам да се објаснувам понатака.

Член од
30 август 2012
Мислења
3.628
Поени од реакции
6.399
Да, нема врска споредбата. Истиот настан е сосема различен во твојата глава. Не планирам да се објаснувам понатака.
Ај чим инсистираш. И да имаше 6000 капацитет ќе беше распродадена салата , а тоа што надвор ќе се гледа на видеобим си организират навивачите да си соберат оти бојкотират.
Така да тој настан нема врска со посетеноста на натпреварот, за разлика од кај вас .
Ама до мојата глава е проблем

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.561
Поени од реакции
29.153
Ај чим инсистираш. И да имаше 6000 капацитет ќе беше распродадена салата , а тоа што надвор ќе се гледа на видеобим си организират навивачите да си соберат оти бојкотират.
Така да тој настан нема врска со посетеноста на натпреварот, за разлика од кај вас .
Ама до мојата глава е проблем
Се читаш што пишуваш? Јас те цитирав за твојата провокација од пред месец дена за нашата забава дека сендвичи ќе сме делеле. Истото и вие го правите сега ;)

bitolcanec_1

ветеран од златното време
Член од
6 јуни 2011
Мислења
802
Поени од реакции
1.480
Не се делат сендвичи ќе си купваме од кај Бомбата:icon_lol:

Член од
25 август 2019
Мислења
330
Поени од реакции
486
Edno so me bendisva mnogu denes so site vo salata ke sme 100% bitolcani (da ne se lutat drugite gradoj ama TO E) inace najmnoguuuuu so ke falat vo salata ke se CKEMBARI to i samite ke go sfatat i igraci i uprava! Ama so Gospod napred odime na dvojna titula site zaedno do kraj !!!!!! :pijani::pijani::pijani:

Член од
4 ноември 2017
Мислења
2.199
Поени од реакции
4.171
70 % од Скопјанчињата го немат мостот на вардар поминато не знат што имс од другата страна не пак ќе знаеле каде е Битола.
Со самото тоа што нон-стоп го трубите ова со мостов, си покажувате колку немате појма за Скопје. Цел живот одам Бутел, Чаир, скоро секоја недела, никој ништо не ми кажал. Тоа може вие кога доаѓате на гости, пошто сте кукавици страв ве фаќа да го поминете, па мислите дека и локалните се понашаат ко вас.

Ископлексирани сте цели, па ви треба некои приказни да си кажувате, да си создадете некоја илузија дека сте некои и нешто. Се викате најракометен град, а ни најголемите таленти излегле од кај вас, ни највеќе успеси имате, ништо. Го плукавте Работник, кога фати да игра Европа, скоро салата ќе ја наполневте, а за вашиот Пелистер во лига ништо. Само да плачете нешто, заговори да терате, овој ви е крив, оној ви е крив. По управата си плукате, а нозе ви се тресат да не ве остават, да не паднете кај што бевте со години. Патетични сте. Страшно.

Член од
25 август 2011
Мислења
177
Поени од реакции
1.098
a so ocekuvate od skopska uprava? demek B.S “bitolcaneco” so skopski dijalekt ke ve gleda vas? so ima videno od bitola? osven stanojte kukjite nasledeni od dedo na grbot na bitolcani?? nisto! za k*r mu ste.
za mene se otpisani od momento ko trgnaja protiv ckembari. tamu ima momci moi drugari koj zivotot go imat posveteno na site kolektivi so ime pelister i sega dojdoja ovie mrsulite 3 godini da kazvat koj e navivac koj ne zaradi eden(citaj eden) incident ovie nekolku godini.
a i site drugi buljasi koj ve trkala so kupivte karti, mozevte da izdrzite edna utakmica da ja poddrzite navivackaya grupa koja sekogas bila tuka od sekoj aspekt za gradot i pelister.
mozese barem ova utakmica da mu se daj zolt karton na upravata i site v park da sedime, da vidat so znaci pelister a posle da se sedni na masa da se pregovara. ama nisto ne ve interesira, samo da se prajte pmetni i plukate a 90% nisto nemate daeno za klubot kako del od tie pijani ili nesto drugo vo skopje.

trebase i morase da se izvinat, ama ocigledno ili imat nesto protiv ili gi pakuvat kuferite.
se mozese da se sredi, ako sakaja tie, ama nekjat ete!

tolku imam da kazam, pozdrav do site buljasi, trkala bez stav ste i ke ostanite.

Член од
8 октомври 2015
Мислења
937
Поени од реакции
3.038
Дојдете сите на збирното место чкембарско, осетете ја енергијата и душата на овај град. Или седете си спокојно во скандинавската атмосфера, седете си до управата со кренат нос. А сите вие кои купвате карти и на тастатура јачите или сте верни чкембари само ко ќе ви е досадно и нема шо да се прај КУРО да ми го јадите, жени заробени во машко тело.

Kajgana Shop

На врв Bottom