Znam,ama nervozite se golemi....Се прави апдејт на цела мрежа, до крај на месец ќе заврши и ќе имаш и 5Г и боље 4г капацитет.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Znam,ama nervozite se golemi....Се прави апдејт на цела мрежа, до крај на месец ќе заврши и ќе имаш и 5Г и боље 4г капацитет.![]()
Не се нервирај, јас си сурфам на 3Г и супер си е. Понатаму кога ќе ја доградат мрежата ќе биде супер и ќе имаш поголем капацитет низ цел град.Znam,ama nervozite se golemi....
ete ubavi vestiСе прави апдејт на цела мрежа, до крај на месец ќе заврши и ќе имаш и 5Г и боље 4г капацитет.![]()
Drugarcinava zaminaja od kaj baznata od prethodno 4 anteni sega ostanaja 2, 2 izvadija...Не се нервирај, јас си сурфам на 3Г и супер си е. Понатаму кога ќе ја доградат мрежата ќе биде супер и ќе имаш поголем капацитет низ цел град.
mozebi ne e finalno... kolku vreme ja pravea? protokot (brzina) zavisi od opticki kabli i sl, nema vrska so nadgradba na bazna. Ke poddrzuva poveke korisnici i ke ima 5g, protok ke zgolemat koga cel grad ke go povrzatDrugarcinava zaminaja od kaj baznata od prethodno 4 anteni sega ostanaja 2, 2 izvadija...
Brzina so da vi kazuvam...
5g,diskutabilno,ako do kraj na mesec ne dozavrsat,ke ima mnogu poplaki,bidejki ja rasipaja mrezata Lte nekade 5mbps,nekade 200/dr,lokaciia 50/nekade 150...5g vo prilep
Da se nadopolnam samo 700mhz 5g5g,diskutabilno,ako do kraj na mesec ne dozavrsat,ke ima mnogu poplaki,bidejki ja rasipaja mrezata Lte nekade 5mbps,nekade 200/dr,lokaciia 50/nekade 150...
kako znaes na koja frekvencija e?Da se nadopolnam samo 700mhz 5g
Proveri vo logs pisuva koj band enajtocno za novi bazni e mapava na speedtest app
Прегледај го приврзокот 376373
Автоматски споено мислење:
nsa e 700 ili 3.6?
Прегледај го приврзокот 376374
Koga ke selektiras nekoj od logovite ti pisuva se detalnoProveri vo logs pisuva koj band e
Band 28 700mhz
Band 78 3.x ghz