- Член од
- 21 октомври 2016
- Мислења
- 527
- Поени од реакции
- 677
Немаш дополнителна ако однесеш родствени врски поврзано со изводи како што треба.E океј де, знаеме, и?
После дополнителна ако ти лупни?
Sent from my SM-N770F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Немаш дополнителна ако однесеш родствени врски поврзано со изводи како што треба.E океј де, знаеме, и?
После дополнителна ако ти лупни?
I beg the differ.Немаш дополнителна ако однесеш родствени врски поврзано со изводи како што треба.
Sent from my SM-N770F using Tapatalk
Koliko je trajala dopuna?Denes vraten na finalna 787x/2020 od dopolnitelna
Ne znam kakvi iskustva imaat drugite clenovi na forumot ama covekot sto mi go drzese intervjute bese premnogu drzok, za srekja pominav nekako ama.. ne e dobro nestoНели родствени валидираат како доказ само ако го доставиш како дополнителен документ на веќе почната процедура па да куртулиш без док од егзархија?
Доколку одиш само со тој, без документ од егзархија или војска или пак некое др сведителство, може и да те примат ама чисто сумњам дека нема да јадеш дополнителна или директива отказ потоа, што никако не е добро.
Последно кога пратев не ни примаа без док од егзархија на интервју, али тоа беше пред година и нешто, сега можеби примаат не можам да тврдам.
Не знам брат ниту сум бил на интервју, ниту пасош имам ама не очекувај од тие ѓубриња да те сакаат и почитуваат. ЕДНОСТАВНО си имаш интерес, одиш на интервју, помина и понатаму со среќа да ми ти е. Заборави ги, со среќа процедурата, пази си на измени на статусите (не оставај на посредници) и биди активен вака по форуми и фб групи за да имаш инфо ако има измени па да реагираш на време, па и пред време што е многу битно.Ne znam kakvi iskustva imaat drugite clenovi na forumot ama covekot sto mi go drzese intervjute bese premnogu drzok, za srekja pominav nekako ama.. ne e dobro nesto
Vcera odnesov voena kniska denes mi se vrati pak finalnaKoliko je trajala dopuna?
Znaci uste priblizno 2500 prepiski od 2020 ostanaaDenes vraten na finalna 787x/2020 od dopolnitelna
Pa neznam 10 ili 11 iljadi se neznam bas tocnoZnaci uste priblizno 2500 prepiski od 2020 ostanaa
Okolu 11100Pa neznam 10 ili 11 iljadi se neznam bas tocno
Koj broj na prepiska si, od koga go imas ovoj status? Koga i kade bese na intervju?Молбата ви е разгледана от С'вета по гражданство с положително становиште Документите са изпратени за издаването на указ на Вицепрезидента на Република Б'лгарија
Што следи понатаму и колку време до сликање за пасош?
Koj broj na prepiska si, od koga go imas ovoj status? Koga i kade bese na intervju?
[/QUOT.
Uste potpis i ke mozes da si vadis licni dokumenti.