Најдобар бурек според вас прават во...

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување
Премногу му е мрсен .

тоа ти е прав бурек, мрсен со убави кори, да се најадеш. Другине бурекџилници ни отприлика не го праат толку добар. Вие сте се научиле на вршник и слични па затоа вака ви делува.

тоа ти е прав бурек, мрсен со убави кори, да се најадеш. Другине бурекџилници ни отприлика не го праат толку добар. Вие сте се научиле на вршник и слични па затоа вака ви делува.
Цујо :love:

Кендо педер не сече осминки :sramezliv:

Горан скупџија

Прегледај го приврзокот 376182

Да си жив и здрав,господ здравје да ти даде,бре доктор на науки за бурек чоечево.Ветком,пазарче Ѓорче Петров
Како ѓорчеец моја задача е да го пробам бурекот ;)
Автоматски споено мислење:

Цујо :love:

Кендо педер не сече осминки :sramezliv:

Горан скупџија
Славна Дебарца во Ѓорче, и Куки во Дебар мало за мене до сега нај добриот бурек

Последно уредено:
За вкусови не се дискутира...
Го пробав денес бурекот во Ветком, заради муабетот. Вкусен е, тенки кори, според мене, воопшто не е масен. Ќе се сложат постарите, порано бурекот беше помасен, а и повкусен.
Скоро во секоја бурекџилница истата прикаска за хигиената: тој што го служи и пипа бурекот, симит погачите, воедно и наплаќа. За влакна не знам, ама добиваш бесплатни бактерии и мрсни пари, од кусурот.
Приметив во првиот ред дуќани, пред пазарот, од јужната страна, бурекџилница Горанче. Не знам како е, ама имаше редица што чекаа. Следниот патќе си ги омрсам парите и таму

Последно уредено:
За вкусови не се дискутира...
Го пробав денес бурекот во Ветком, заради муабетот. Вкусен е, тенки кори, според мене, воопшто не е масен. Ќе се сложат постарите, порано бурекот беше помасен, а и повкусен.
Скоро во секоја бурекџилница истата прикаска за хигиената: тој што го служи и пипа бурекот, симит погачите, воедно и наплаќа. За влакна не знам, ама добиваш бесплатни бактерии и мрсни пари, од кусурот.
Приметив во првиот ред дуќани, пред пазарот, од јужната страна, бурекџилница Горанче. Не знам како е, ама имаше редица што чекаа. Следниот патќе си ги омрсам парите и таму
Не е лош и тој,ама не е по мој вкус. Горанче има интересен ѓеврек

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom