Соживотот во Македонија

• Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување

PROROKOT

Ќе ме биде...
Член од
16 февруари 2022
Мислења
4.985
Поени од реакции
5.137
....само што некои кратко паметат...односно, паметат само колку што им е потребно...

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.081
Поени од реакции
25.200
Не па крстови ќе ставиме, јебати племето...
Албанците барем ставаат свој симбол, а не симбол на еврејски мит.
Ми се свиѓа што конечно си ја вадиш автентичната шиптaрска страна. Тоа не значи дека не си еднакво ако не и повеќе глуп и прост како порано како и впрочем целата твоја ментално ретардирана хуманоидна форма на лебарки што го викаш народ. Инцетоидна форма на неандерталци од Кавказот чија што единствена позитивна функција во овој свет им е разложувањето и ѓубрењето на почвата пост мортем. Те боли нели? Те боли да си шиптaр. Те боли да си дел од орда на инцести, простаци, грди, глупи и следбеници на малоумниот педофил мухамед. Се најдолно како одлика што може да постои во светот го има во вас. Какво е тоа чувство Африм? Какво е чувството една групација да вреди помалце од бубашваби? Како е да се биде природно лоботомиран црв во човеколика форма?

Член од
23 мај 2019
Мислења
4.477
Поени од реакции
5.213
da ama uste nikoj ne mu stavil veto na albania za vlez vo eu :lolzz:
да бе, па да им прекинете тоа ланците на снабдување со хемија+зелена салата и така им направите дополнителни убаини на западниве демократски центри сега кога се на прагот да ја завзамат Москва.

PROROKOT

Ќе ме биде...
Член од
16 февруари 2022
Мислења
4.985
Поени од реакции
5.137
Tvoite bukvalno se klanjaat na kamen.
...како школски пример за идолатриско однесување, каде обожувањето на живиот Бог Творец е заменето со бесмислено обожување на материјалната творба...

Z

zmej gorjanin

Гостин
Патот на еден Бугарин од Северна Македонија до исламот (така самиот се декларира). 99% од Албанците во коментари го прифатија ко нивен брат. Човеков е од Тетово, инаку растен во Германија.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.206
Поени од реакции
30.399
Патот на еден Бугарин од Северна Македонија до исламот (така самиот се декларира). 99% од Албанците во коментари го прифатија ко нивен брат. Човеков е од Тетово, инаку растен во Германија.

Poznat slucaj na degen so mentalno rastrojstvo.
Prvo bese vegan na voda sho se dovede na rab na zivot i so koristenje na magicni pecurki bese nesto hindu meditacija pa vednas se prefrli na karnivor i jadese zivo meso, pa se preobrati stana pravoslaven kolese svinja so negovite pa bese vo Sveta Gora, pa se deklarirase ko bugarin, pa izgleda 50 videa za islamot i sea e musliman.
Kurtul, vakvi ne ni trebaat, utre i crnec moze ke misli deka e.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.134
Поени од реакции
83.775

Член од
25 март 2012
Мислења
8.600
Поени од реакции
5.219
Не е ни ваш симбол, него византиски.
Па албанците биле дел на Византија, сосема нормално да се земе тој симбол, па и дизајнот е оригинален и не е идентична копија на друга култура.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.206
Поени од реакции
30.399
Па албанците биле дел на Византија, сосема нормално да се земе тој симбол, па и дизајнот е оригинален и не е идентична копија на друга култура.
Tocno, no toj simbol mozat samo pravoslavnite albanci da go koristat.
Vie stavete si crna mesecina i raat.

Член од
25 март 2012
Мислења
8.600
Поени од реакции
5.219
Ми се свиѓа што конечно си ја вадиш автентичната шиптaрска страна. Тоа не значи дека не си еднакво ако не и повеќе глуп и прост како порано како и впрочем целата твоја ментално ретардирана хуманоидна форма на лебарки што го викаш народ. Инцетоидна форма на неандерталци од Кавказот чија што единствена позитивна функција во овој свет им е разложувањето и ѓубрењето на почвата пост мортем. Те боли нели? Те боли да си шиптaр. Те боли да си дел од орда на инцести, простаци, грди, глупи и следбеници на малоумниот педофил мухамед. Се најдолно како одлика што може да постои во светот го има во вас. Какво е тоа чувство Африм? Какво е чувството една групација да вреди помалце од бубашваби? Како е да се биде природно лоботомиран црв во човеколика форма?
И ти сега признај дека си србин, не само каур.
Еве јас признав, еве албанец сум, грд и горд. :vozbud:

Искрено никогаш не сум целосно разбрал што е чувството на гордоста, можеби некогаш сум го имал тоа чувство, ама не можам да ја идентификувам целосно.

Е сега Албанците, за разлика од тебе мене Албанците ми се интересни, и ги разбирам зошто имаат фобија од државно уредување кое скоро секогаш била од надвор, сепак милениуми под робство и во днк- то е врежтано виктимизацијата. Последните сте вие каурите затоа и омразата е по свежа а и дежурен виновник за сето што им се случило (заедно со Грците). Е сега кој читал неутрална историја ќе знае дека оправдано е донекаде омразата. За жал да најдеш некој каур што има врска со историја е тешко, камоли со некој кој читал од повеќе извори, во уличиште сте учеле српска пропаганда, ами тоа не е изговор што сега не ги отварате очите и не излегивате од матрицата каури убералес и донекаде сте прикрај да се убедите дека од Солун до Камчетка сте биле доминицилни.
Од каде дојдовте да не дојдовте, ова не е обична песна, ова ви е химна која ја пеете по подруми, ја пеат каури полицајци кога нема Албанци помеѓу нив и кога им вика командирот да казнат повеќе Албанци него каури, знаат де кои се каурски коли, затоа ставате крстеви. Ако не знаел некој каур нека стави одма.
Уште ги учите децата дека Албанците дошле од некаде, во 21-ви век. Од каде може име Шабан да е потомок на Скендербег кој се викал Ѓорѓија? Нашиот Ѓорѓија?

Албанците се независни донекаде само последните 30 - тина години, рано е да им се суди, за разлика од тебе јас имам надеж, сум видел кај нив таква посветеност да им се помага на некој кој има потреба што кај каурите никогаш нема да можеш да ја видиш.

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.831
Поени од реакции
17.469
Албанците да, ама вие од зад Кавказ сигурно не сте биле дел од таа држава.

Kajgana Shop

На врв Bottom