- Член од
- 24 март 2010
- Мислења
- 15.441
- Поени од реакции
- 26.738
Франција и Холандија не беа така одамна.da ama uste nikoj ne mu stavil veto na albania za vlez vo eu![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Франција и Холандија не беа така одамна.da ama uste nikoj ne mu stavil veto na albania za vlez vo eu![]()
Не па крстови ќе ставиме, јебати племето...
Албанците барем ставаат свој симбол, а не симбол на еврејски мит.
Зошто зборуваш во идно време за нешто што одамна е минато свршено?... ќе ни ја земат државата , и западна Македонија ....
Tvoite bukvalno se klanjaat na kamen.Не па крстови ќе ставиме, јебати племето...
Албанците барем ставаат свој симбол, а не симбол на еврејски мит.
да бе, па да им прекинете тоа ланците на снабдување со хемија+зелена салата и така им направите дополнителни убаини на западниве демократски центри сега кога се на прагот да ја завзамат Москва.da ama uste nikoj ne mu stavil veto na albania za vlez vo eu![]()
Tvoite bukvalno se klanjaat na kamen.
Poznat slucaj na degen so mentalno rastrojstvo.Патот на еден Бугарин од Северна Македонија до исламот (така самиот се декларира). 99% од Албанците во коментари го прифатија ко нивен брат. Човеков е од Тетово, инаку растен во Германија.
Па албанците биле дел на Византија, сосема нормално да се земе тој симбол, па и дизајнот е оригинален и не е идентична копија на друга култура.Не е ни ваш симбол, него византиски.
Tocno, no toj simbol mozat samo pravoslavnite albanci da go koristat.Па албанците биле дел на Византија, сосема нормално да се земе тој симбол, па и дизајнот е оригинален и не е идентична копија на друга култура.
И ти сега признај дека си србин, не само каур.Ми се свиѓа што конечно си ја вадиш автентичната шиптaрска страна. Тоа не значи дека не си еднакво ако не и повеќе глуп и прост како порано како и впрочем целата твоја ментално ретардирана хуманоидна форма на лебарки што го викаш народ. Инцетоидна форма на неандерталци од Кавказот чија што единствена позитивна функција во овој свет им е разложувањето и ѓубрењето на почвата пост мортем. Те боли нели? Те боли да си шиптaр. Те боли да си дел од орда на инцести, простаци, грди, глупи и следбеници на малоумниот педофил мухамед. Се најдолно како одлика што може да постои во светот го има во вас. Какво е тоа чувство Африм? Какво е чувството една групација да вреди помалце од бубашваби? Како е да се биде природно лоботомиран црв во човеколика форма?
Па албанците биле дел на Византија, сосема нормално да се земе тој симбол, па и дизајнот е оригинален и не е идентична копија на друга култура.