- Член од
- 27 февруари 2017
- Мислења
- 1.180
- Поени од реакции
- 954
cekajte za vecer.. prvo skokni pa reci op ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кој сака можи да ви дозволи, прашање е дали НИЕ ќе ве остајме да влезите?
Јас ќе ти кажам, НЕ
Можи да прошетате само до паркот![]()
Ете, така нека биде. Само дајте дозвола за гостување. А иначе дај боже да не чекате искрено. Само да не биде после "многу Полиција имаше" и дофрлување од 500м "Скопје, на кур Скопје")
Ние сме спремни.
Ќе ти дозволат од дома да дојдиш во Битола?Ете, така нека биде. Само дајте дозвола за гостување. А иначе дај боже да не чекате искрено. Само да не биде после "многу Полиција имаше" и дофрлување од 500м "Скопје, на кур Скопје")
Ние сме спремни.
Ќе ти дозволат од дома да дојдиш во Битола?
Ќе ти велат немој синко не оди будали се тие, не гледаш со напраја во Скопје![]()
A vie naucivte deka osven so kamena i voda mozi za promena da se kacite na nasa tribina.Дајте дозвола. Толку бараме. Се останато препуштаме на вас. Повелете. Се надевам само дека научивте дека ограда се прескокнува, а не се буткаКога ќе бегате, чисто информативно да си знаете.
A vie naucivte deka osven so kamena i voda mozi za promena da se kacite na nasa tribina.
Onaj klovnot so vleze prv sam so sebe sa tepase, pa posle i stole go dokrajci
Ај бе не замарај на наша тема со теми кои не се поврзани за ракометот. Ете имате тема нг таму коментирај. Една година активен на форумот се остај од пишење, ко само то да ти е во животот. Дошле до нас спонтано, па испаднале мангупи држеле црта го одбраниле домот без повлеквање, мислиш Braveheart со Мел Гибсон кај шо си го бранат домот од англичаните.
Забрана ќе имате вака или онака, ако толку ти се иди, никој неможи да те запри, пробај најди начин.
site znajme na site jasno ni e kako go branite domot gledame .... ako me svakas so sakam da ti kazamХахахаххха, малце е што дојдовме до вас, а?А инаку, доста бладате со теории на заговори. Сигурно при организиран напад од претходно, со води ќе фрлавме и без маски ќе влеговме...се одговори така како што заслуживте. Спонтано, мангупски, како што треба да се брани домот. Си мислевте ќе влезете, ќе ве има по ултра страни и ќе серете како сте нумеро уно, како Комити немале срце да влезат во терен. Па сега откако се ви пропадна, откако пола членство ви падна, Управата ве одјеба...е ај сега ќе пишеме "Комити оти не дојдовте кај нас на трибина"....
Вие ни оградата ебана не ја прерипавте, не па нешто друго. Доста глуп муабет. Не бегајте од темата. Дајте дозвола, и се гледаме во паркот на пикник!
Вашете издание со 50 врапци го чека светотsite znajme na site jasno ni e kako go branite domot gledame .... ako me svakas so sakam da ti kazam
sigurno jasno ti e oti navivaci ke nema vo dogledno vreme na rakomet mozis da svatis do tolku si mislam
EBR VODARI ZAPAD uzivaj sea to e to ostaj ne da si go terame hul fimot na forum vie terajte si petok utakmica imate sigurno svetot so netrpenie go ocekuva novoto izdanie na pasionerite vodari zapad
pozdrav i ubav den
nekime drzavni pariВашете издание со 50 врапци го чека светотНего собравте ли пари за казните за вашите членови или треба да ви пуштиме на заем?
![]()
Кога подобро ќе размислам, има логика ова што го пишуваш. Се гледа дека не е туку така, од нервоза и бес напишано, туку дека се темели врз докази. Поздрав и чисто информативно, дур сите го чекаат изданието на ПасинериНЕ од Скопјено, јас едвај чекам да видам што спремиле Битолските Берзеркери!!!!site znajme na site jasno ni e kako go branite domot gledame .... ako me svakas so sakam da ti kazam
sigurno jasno ti e oti navivaci ke nema vo dogledno vreme na rakomet mozis da svatis do tolku si mislam
EBR VODARI ZAPAD uzivaj sea to e to ostaj ne da si go terame hul fimot na forum vie terajte si petok utakmica imate sigurno svetot so netrpenie go ocekuva novoto izdanie na pasionerite vodari zapad
pozdrav i ubav den
Sami da do parkot ke dojdite ama posle to so prajme....Не ме чуди дека ќе имаме забрана. Чим се распишавте тука за хулиганизам и напади, знам дека забрана ќе има. До паркот само ќе сме стигнеле...до кога со овие детски маубетиАј, батали!
Abe netuku skokaj, vie da mozi ke dojdite do parkot sami ama posle so prajme, pak ke placite so ona legandarnata NE NE TEPAJTE MAKEDONCI SME.Хахахаххха, малце е што дојдовме до вас, а?А инаку, доста бладате со теории на заговори. Сигурно при организиран напад од претходно, со води ќе фрлавме и без маски ќе влеговме...се одговори така како што заслуживте. Спонтано, мангупски, како што треба да се брани домот. Си мислевте ќе влезете, ќе ве има по ултра страни и ќе серете како сте нумеро уно, како Комити немале срце да влезат во терен. Па сега откако се ви пропадна, откако пола членство ви падна, Управата ве одјеба...е ај сега ќе пишеме "Комити оти не дојдовте кај нас на трибина"....
Вие ни оградата ебана не ја прерипавте, не па нешто друго. Доста глуп муабет. Не бегајте од темата. Дајте дозвола, и се гледаме во паркот на пикник!