Часовници

Ne treba "25 bona" da frlas za da izgleda ko Armanito, od kupi od pazar isti k... Barem nema da te izlazat za dzabe da si gi daes parite...

Do 25k odi kupi Seiko ili Citizen. Seiko imas i automatski za tie pari... ama ne ti e bitno toa tebe, sekako nemas poim sto e rabotata...

Ili kupi Omega/Swatch... Daj 15k za plastika ama barem ima edno zrnce dizajn i nekoja prikazna barem... I barem toa mehanizmot vnatre kvarcen e OK
Брат, сакам часовник што ќе ми е убав и ќе го носам секој ден на рака. И да ми дадеш квалитетен часовник од 500.000 денари од овие што ги викате со историја и сите мастрафи ако не ми е убав ќе си стои во кутијата. Грев е ова што го барам?

Овај Арманито ми падна на око и ми се намерачи, тоа што е шит квалитет е друго.

Кој механизам е попрецизен?

Батериски кварц механизам на тисот?

Аутоматик механизам на ролекс?

Ролексот дефинитивно не е!

Ne se raboti za preziznost ( Rolex) tuku za Majstorija. i najvazhni se kolku kompilacii ima
Tisot e super sat otprilika se od 800€ nagore podobrite.

Kako sto pisav pogore ,
Citizenot 280€ eve go do mene, Avtomatic super Masina , prezizen i mnogu lezheren na raka.
Go ima vo edno 5-6 razlcni boi od Zholto do Crno.
Прегледај го приврзокот 375192

A seikoto podolu e okolu 370€ , neverojatno ubava boja, preliva od Crna preku Siva , Antrazit do Plava, ednostavno ne mozhi da se dolovi na slkia
Isto Avtomatik i prav gospodski casovnik.

Прегледај го приврзокот 375194
Ima 100% i so takvo remce ko toj vrvniot design Armanito
Брат, сакам часовник што ќе ми е убав и ќе го носам секој ден на рака. И да ми дадеш квалитетен часовник од 500.000 денари од овие што ги викате со историја и сите мастрафи ако не ми е убав ќе си стои во кутијата. Грев е ова што го барам?

Ama ete imas Seiko ili Citizen automatic za poeftino.

Pobaraj so milano mesh strap - remce i toa e toa.

Edno 2 svetlosni godini razlika vo kvalitet

Ne bidi prost da te lazat so Armani saati makedonskive "saatcii" :)

Не знам точно за каков смарт вач збориш, ама гарант ни еден не мери притисок!
Пулс да, сатурација некои… ама притисок никој!
Бтв користам епл вач 8 купен повеќе како фитнес тракер, а така и го користам…!

Не препорачувам да некој фрли толку пари ако не е физички активен!
Ама ете, во 90% од случаите е статус и пување. Ќе читаме пораки од ај вач… нели..
А тој сирот такви фитнес можности има и е толку точен што буквално му се с*ре на гармин феникс(уште едно гомно за пување..)

Togas procitaj malku po internet

Samsung Watch 5 Pro LTE
Screenshot 2023-04-11 at 23-32-37 Blutdruck-Kontrolle am Handgelenk Die beste Smartwatch mit B...png

Huawei GT3 Pro

Togas procitaj malku po internet

Samsung Watch 5 Pro LTE
Прегледај го приврзокот 375198

Huawei GT3 Pro

Друже, да побарам, барем 20 апликации ќе најдам што ќе “мерат притисок”!
Капираш…
Исто како и апликација за камера што ќе гледа духови.. :rolleyes:

• Ми се допаѓа
Reactions: y2k
Ne se raboti za preziznost ( Rolex) tuku za Majstorija. i najvazhni se kolku kompilacii ima
Tisot e super sat otprilika se od 800€ nagore podobrite.
Добро, зависи што тие важно. Мене ми е важно да го корегирам часовникот само кога се менува летно и зимско сметање на времето и кога ќе погледнам дека е 4:46 минути да сум сигурен дека е навистина 4:46 минути.

Тука мајсторијата на ролекс, тешко дека ќе биде на висина на задачата.

Нема смарт што мери притисок не си правете бајрам со паметот. Имаше имфо за новиот Apple watch дека ќр имплементираат

Sent from my iPhone using Tapatalk

Нема смарт што мери притисок не си правете бајрам со паметот. Имаше имфо за новиот Apple watch дека ќр имплементираат

Sent from my iPhone using Tapatalk
Dobro be decki,
Jas sto go imav do vcera zboruvam gluposti ili vie od rekla kazala?
Daj vrtete po Google i YouTube

Dobro be decki,
Jas sto go imav do vcera zboruvam gluposti ili vie od rekla kazala?
Daj vrtete po Google i YouTube

Абе и внука ми има апликација и ми брка духови по дома..
Вчера три виде со телефонот..

Zemi podcadi po sobi so temjan, da ne ti dojdat vecer da pocnat da ti gi trgaat toa carsavite :pos: :pos: :pos: :pos:
Ќути, и ова е подобро отколку да ми брка Покемони по дома :pos::pos::pos:
Вака барем слушам приказни за некоја Емили што живеела тука во 1883 година, и како умрела…
а куќава е 1988 правена во бавчи и ниви :pos:

Ако ти е само за око оди на Алиекспрес и нарачувај си по еден на 3-4 месеци, веројатно ќе угодиш квалитет на механизмот како и тој Арманито, само ќе те кошта 20-30 евра :D

П.С Ги прегледав Сеико накратко, mediocre изглед.
Ако си уште АУС разгледај на странава, може ќе угодиш нешто, имаат доста попусти:

Ако ти е само за око оди на Алиекспрес и нарачувај си по еден на 3-4 месеци, веројатно ќе угодиш квалитет на механизмот како и тој Арманито, само ќе те кошта 20-30 евра :D

Ако си уште АУС разгледај на странава, може ќе угодиш нешто, имаат доста попусти:

Леси се врати дома. :( Кога ќе се вратам ќе разгледувам на овие веб страни. :D

Иначе се решив за кој, само да го купам деновиве. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom