коцка
Curiouser and curiouser!
- Член од
- 12 јули 2005
- Мислења
- 7.184
- Поени од реакции
- 13.821
Во цапари ќе си во јули? Да те частам пивоJas ne kladov slika oti vo Capari nemame pesacki
Во цапари ќе си во јули? Да те частам пивоJas ne kladov slika oti vo Capari nemame pesacki
Немаш бела боја у подрум???Jas ne kladov slika oti vo Capari nemame pesacki
Ako moze nekoj poiskusen da orvori tema za glasanje, od tablet ke potrae malku@nik0la_ можеш слободно да отвориш тема за гласање
Ја сум на моб со слаб нет, ќе те почекамAko moze nekoj poiskusen da orvori tema za glasanje, od tablet ke potrae malku
Јас сум малку поискусен... ама не за отварање теми.Ako moze nekoj poiskusen da orvori tema za glasanje, od tablet ke potrae malku
se gleda deka si iskusen , 3k mislenja za 3 meseci sigurno i baniraniot acc imal 20-30kЈас сум малку поискусен... ама не за отварање теми.
има една поискусна така... бијонсе, замоли ја, можеби ќе сака да ти помогне.
Барањето во општина обавезно со таксени марки и заверено кај нотар...Ke treba baranje vo opstina da podnesam
@bijons ke otvorese do sega tema da bese tuka
se gleda deka si iskusen , 3k mislenja za 3 meseci sigurno i baniraniot acc imal 20-30k
Mala shala,Барањето во општина обавезно со таксени марки и заверено кај нотар...
А второво не ти требаше сега, тоа се фејк њус од твоја страна.
Никогаш во мојов живот никој не ме банирал... освен Господ еднаш.
Ako ne se preselam si vikam tamu ke bidam .Во цапари ќе си во јули? Да те частам пиво
Imam ama vodotopna e .Немаш бела боја у подрум???