Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Кога ви пишев дека и да не сакаме ќе ни ја дадат титулата, нема да дозволи РФМ уште една година да не страмат овие од 1961 преварантите што мислеа дека ќе ја преварат ЕХФ кога го сменија името ќе одат борчојте. Тие борчој ќе му дојдат до гла ако не ги исплатат уште оваа сезона нема да можат да играт ни МК првенство ќе ги снајди Металург. Му се ближи крајот, за кратко ќе берат пари навивачите и ќе играт во училишни сали по села како фк миравци.

Ова е мое прво и последно пишување во темава. Ситете се додека можете кога ќе ја кренеме титулата во мај ќе плачете. Очигледно е дека Вардар ви е топ тема во тоа смрдливиот град зошто денес на фудбал бевте 60 луѓе. Постоите за нас а не за Пелистер тоа е одамна докажано. Магично сега на утакмицата со двократниот европски шампион ВАРДАР ќе го прекинете бојкотот исто како вашите смрдливи другари од Охрид што го пушат кај стигнат. А сега дркајте на сликите од најдобрата навивачка група во Македонија.

Attachments

• signal-2023-04-01-17-47-11-196.jpg
    signal-2023-04-01-17-47-11-196.jpg
    165,7 KB · Прегледи: 40
  • signal-2023-04-01-17-47-08-785.jpg
    signal-2023-04-01-17-47-08-785.jpg
    149 KB · Прегледи: 41
Ова е мое прво и последно пишување во темава. Ситете се додека можете кога ќе ја кренеме титулата во мај ќе плачете. Очигледно е дека Вардар ви е топ тема во тоа смрдливиот град зошто денес на фудбал бевте 60 луѓе. Постоите за нас а не за Пелистер тоа е одамна докажано. Магично сега на утакмицата со двократниот европски шампион ВАРДАР ќе го прекинете бојкотот исто како вашите смрдливи другари од Охрид што го пушат кај стигнат. А сега дркајте на сликите од најдобрата навивачка група во Македонија.

Ropak, zbesnavte deka ste ignorirani. Ova vekje ne e ni smesno, si gi pokazvate kompleksite. Po cel den visite na Pelister temite, zosto?
A vikate Ckembari postoele za vas, kako? Od kur ne ve mava nikoj.
Za bojkotot ic kur da ne te boli, ke vidime vremeto ke kazi, ne treba ti da se zamaras.
A ova so slikite taman ste za cirkuzanti, manekeni, za to najmnogu ve biva.
Ideata so kostum/kravata vi e super, shteta so e kradena od LOZARI, pred 10tina godini imaja takvi sliki.
EACF36B5-5CD1-42D2-AACB-C1E98D12DB92.jpeg
Ajde sega gitla, neka ti bidi ova i posledno mislenje vo temata.

Последно уредено:
Како обичен фан јас велам дека ни Чкембари ќе прекинат бојкот, ни вие ќе дојдите на возвратна. Незнам шо е тешко да се разбери дека бојкотот не е произлезен од слабиот резултат во Скопје, туку од произнесените ставови на управата после натпреварот.

Ако знајме колку ВМРО има инвестирано во 61-ва, по ова шо му се случи нив денес со Алкалоид, не би ме изненадило сценарио во кое нас ни одземат бодој за она шо се случи на утакмицата шо ја игравме со нив.

Дали навивавте денес против Алкалоид и зошто не?

Дали навивавте денес против Алкалоид и зошто не?
da bese samo protiv alkaloid .. protiv butel tikves ohrid .. ama dzabe pisis odgovoro ke bidi stalno ist “nas prioritet ni e fudbalo” taka da najpametno e da se vozdrzime od komentari

da bese samo protiv alkaloid .. protiv butel tikves ohrid .. ama dzabe pisis odgovoro ke bidi stalno ist “nas prioritet ni e fudbalo” taka da najpametno e da se vozdrzime od komentari
Па тука на форум пишаја дека навиват на побитни утакмици, ете ова денес беше една од побитните, ама тие навиват само против ПЕЛИСТЕР :vozbud:

Lani, posldno kolo so Tikves koga ja slavea titulata, 30 gledaci, samo rodnimite na igracite.
Vaka be se saka timot, ah be kiradzii samo protiv nas se berite.

Attachments

• IMG_20220527_012548.jpg
    IMG_20220527_012548.jpg
    2,8 MB · Прегледи: 50
  • IMG_20220527_012521.jpg
    IMG_20220527_012521.jpg
    2,6 MB · Прегледи: 47
Сега ќе земи сила Мукаетов ко ќе ги бапни 1961 уште -3 бода и казна цела година без публика плус ќе му јади 1/4 од буџетот и етего алкалоид во ЛЕ.

Сега ќе земи сила Мукаетов ко ќе ги бапни 1961 уште -3 бода и казна цела година без публика плус ќе му јади 1/4 од буџетот и етего алкалоид во ЛЕ.
Сега е небитно шо како ќе биди , ако сакат чупите титула мора се да победат до крај .
А според мое мислење треба да се казнат -3 бода, а и тоа е малце ама еве нека е за пример (ништо не менва во ситуацијата оти и тие ако тепат се до крај ќе си бидат први ) само да се знај за увек ,а стапнат навивач на терен дека ќе го папа клубот .

Ако се остај ова вака замачкано многу лош пример ќе остани , утре можи на некој во Битола да му текни незнам некоја навивачка група се тепа на трибина и цела сала да влези внатре да изиграва ЕБР.

Еве сега и плус Битола ќе играт без навивачи и се е на нив .

п.с. Инаку мислам и ние дека ќе изгубиме од Алкалоид освен ако не се одлепиме на старт 4-5 разлика , ако се остај се тесно до 45 мин губиме.

Кој плачипички ископмлексирани копиљаци се сељаците во бели кошули и шпиц чевли ,не дозволват ни пецкање одма блокирват на темите нивни.Ау па вие сте тешко дно од луѓе.
:гомце: .Само искажвате колкав копмлекс имате.
Во врска со утакмицата сега е се во наши раце ако сакаме да сме шампиони треба да се победат Алкалоид и 1963, ако не нема шо да бараме заслужено некој друг ќе е шампион.

Дркајте сељаци. Шпиунот си го најдовте ли?:pos:
А го најдовте вие вашиот член шо му мана тупајнца на Стоилов. И дај објасни зошто 5 ваши членој му бараја ферска после утакмицата на вашиот капитен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom