Фан клуб - РК Вардар

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.283
Поени од реакции
8.462
Pa kurov mi Mihajlo saka da stedi na sreden bek za toa akciive ke ni izgledaat kako rakomet od 83-ta

Sent from my iPhone using Tapatalk

Последно уредено:
Член од
13 август 2019
Мислења
632
Поени од реакции
3.388
С Р А М О Т А !!
Натпревар изгубен поради Бутин и поради никој друг… цел меч Карапале да го форсираш да седи Дутра на клупа и Куни на клупа 40 минути, треба да си тешка незналица…

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.628
Поени од реакции
25.011
dutra i ona malku so go izigra go zaeba, kuni imase 2 isklucuvanja a tale bese najslab ovaa sezona... zasluzen poraz, ne ni bese den ocigledno, premnogu lesno dozvolivme u prvo da se odlepat.

Член од
11 ноември 2012
Мислења
1.406
Поени од реакции
4.264
Очајни бевме во секој поглед. Еден куп аматерски грешки направивме, Благојче Ландин го направија нашиве у пм. Одбраната слабокрвна, да дадеа 10% нашиве од тоа што дадоа децава на Киро ќе бевме на +5. Столе додава на нивни играч, Манасков промашува цел гол со лобот. Што беше константната ротација на Карапале и Дутра? Што направи Јагуриновски со зицерине? Тале 10% реализација немаше. Последната акција? Што се случуваше? Немавме ли тајмаут за да се организираме на друг начин?

Сосема заслужено не тепаа. Можевме на искуство и да победиме, ама воопшто не заслуживме. Сега ќе тераме по потешкиот пат. Ама тоа е, нема предавање. Еурофарм овде не губи, не се надевајте на тоа. Нема вака да гризат и против нив. Ќе мора да се оди на победа во Битола. А таму очекувајте помирување на Чкембосиве и управата.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Заслужено изгубивме , цело време водеа они.
Од 99 % земена титула сега ги вративме во игра Битолчани , не ми се верува како можеше денес да изгубиме ...

Член од
4 ноември 2017
Мислења
2.199
Поени од реакции
4.170
Еурофарм овде не губи, не се надевајте на тоа. Нема вака да гризат и против нив. Ќе мора да се оди на победа во Битола. А таму очекувајте помирување на Чкембосиве и управата.
Не се знае тоа. Еурофарм ги вади што имаат поголема ротација. Па ако излезе еден океј играч, влага друг што може да го замени. Ние го немаме тоа, иако првата постава ни е појака. Ама еден лош ден и се може да се деси. Они со своите играа нерешено, ќе изгубеа од Пролет. Малку несериозно да се влезе, и да тргне натпреварот во лош правец, може да изгубат и оние.

B

BigMac

Гостин
Заслужено изгубивме , цело време водеа они.
Од 99 % земена титула сега ги вративме во игра Битолчани , не ми се верува како можеше денес да изгубиме ...
Што ви е бе,еурофарм не гледа титула пропаст од тим се,Алкалоид ќе земе пред нив титула,ако не земе Вардар.
Сигурно уште утре ќе се соберат во кравари ќе се помират со управата како ништо да не било и ќе договараат за бината каде да ја поставуваат на 7 мај,и дали паркети пак ќе им биде бенд за прослава.

Член од
4 ноември 2016
Мислења
2.375
Поени од реакции
1.930
Што ви е бе,еурофарм не гледа титула пропаст од тим се,Алкалоид ќе земе пред нив титула,ако не земе Вардар.
Сигурно уште утре ќе се соберат во кравари ќе се помират со управата како ништо да не било и ќе договараат за бината каде да ја поставуваат на 7 мај,и дали паркети пак ќе им биде бенд за прослава.

Now say that without crying.

Член од
31 јануари 2014
Мислења
401
Поени од реакции
1.191
Многу пати сме коментирале овде дека мора максимално да се влезе на секој натпревар, дојде денот тоа да ни се удри од глава. Тоа значи малку адреналин деновиве во Могила и Кукуречани пред коперација, брејкинг њуз за прекин на бојкотот и молба до Нискоградба за бина на средсело. Кај нас не е лошо некоја сеанса со психолог во меѓувреме.

Kajgana Shop

На врв Bottom